Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Video Show 2023 - pokój DIYaudio.pl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
    Bardziej w ramach ciekawostki niż w celach odsłuchowych mogę podrzucić coś takiego
    Fajne. Czym strukturę robiłeś? Ściennymi farbo-tynkami?

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
      To mi się podoba :)
      Chciałem zaproponować moje podłogówki, ale zaczynam się znowu krępować :) Jakby co jest taka opcja.
      Bardzo fajne kolumienki ale chyba ktoś zapomniał dokręcić wkręt dla tweetera

Skomentuj

Zamieszczone przez allure09 Zobacz posta

Bardzo fajne kolumienki ale chyba ktoś zapomniał dokręcić wkręt dla tweetera
        :P
        to był test na czepliwość.
        ​​​​​

Skomentuj

Ogólnie ja powinienem się wyrobić z Classic monitorami ale wolałbym aby w tym roku ktoś inny wstawił swoje klocki :)
          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Przed AVS trzeba zebrać na listę wszystkie propozycje i użytkownicy niech zadecydują w głosowaniu, jaki sprzęt chcieliby zobaczyć i posłuchać. :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
              Fajne. Czym strukturę robiłeś? Ściennymi farbo-tynkami?
              Gdybym ja to robił to by na pewno tak nie wyglądało. Wykończone tynkiem wapiennym 'ala beton'. Bardzo trudne wykończenie, zwłaszcza na zaokrągleniach. Żeby dobrze to wyglądało dwóch ludzi pracowało jednocześnie nad jedną kolumną. Generalnie upierdliwe, ale przynajmniej inne niż wszystkie :P

zwrotka jakaś będzie do grania czy same pudła?
              Nie wiem, na razie muszę powalczyć ze zdrowiem a raczej z powrotem do zdrowia.
              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie wiem czy takie nieprzykuwające uwagi maleństwa mogą stanowić jakąś atrakcję na AVS, jakby co to są do dyspozycji. (Być może będzie już nowa wersja)
                https://diyaudio.pl/forum/praktyczni...o23#post654594

Skomentuj

Jak graja to luz.
                  W lipcu sie deklaruje a na ten moment... brak kolumn ;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez XMechanik Zobacz posta
                    Nie wiem czy takie nieprzykuwające uwagi maleństwa mogą stanowić jakąś atrakcję na AVS, jakby co to są do dyspozycji. (Być może będzie już nowa wersja)
                    https://diyaudio.pl/forum/praktyczni...o23#post654594
                    Dawaj, będzie powiew nowoczesności i grozy, czyli skutek działalności AI . No dobra, serio to ciekaw jestem tych scanów w tubce. Lepsze to od Daytonów czy nie.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                      Bardziej w ramach ciekawostki niż w celach odsłuchowych mogę podrzucić coś takiego:
                      ależ to paskudne
                      https://www.stereolife.pl/archiwum/artykuly/poradniki/1060-jak-zrobic-z-siebie-wariata
                      :D

Skomentuj

Zamieszczone przez nowy666 Zobacz posta

ależ to paskudne
                        Paskudne? Ja bym tego tak nie nazwał, bo są różne gusta i widziano już na prawdę mniej urodziwe wykonania.

Dla mnie to oryginalne wykonanie, inne od wielu oklepanych projektów robionych w zasadzie na jedno kopyto. Taki design znajdzie swoich wielbicieli i odbiorców i wpasuje się w niejedno wnętrze.

Skomentuj

Nie na temat...
                          Zamieszczone przez nowy666 Zobacz posta

ależ to paskudne

Skomentuj

na brak gustu znalazło się forum
                            https://www.stereolife.pl/archiwum/artykuly/poradniki/1060-jak-zrobic-z-siebie-wariata

Skomentuj

Oceniasz w oderwaniu, a to bez sensu. Jeśli ktoś ma loftowo industrialny styl w mieszkaniu to takie wykończenie będzie super pasować. Do mojego na przykład jak pięść do nosa, ale znam kilka osób gdzie pięknie by się wpasowały.

Skomentuj

rozumiem takie ściany a kolumny pomalowane jakimś kolorem półmatowym , ale rób ta co chce ta

Skomentuj

Pokoj zdaje się zaklepany.

Skomentuj

Co w pokoju chyba zdaje się ze będzie:

marian
                                    - ogarnie absorbery dla lansu jak co roku
                                    - może kolumn na matrycach? - zależy ile się nam tego nazbiera

Pteterycz
                                    - klasa A od nelsona dla fanów klasy A

LuSzTi
                                    - jest szansa na jakieś kolumny

Micwoj
                                    - w pogotowiu ma te wielkie 3-way

tomekk_
                                    - triple dac
                                    - mój nowy pre
                                    - integra na ICEpower 700AS2
                                    - o biedy mogę wziąć male monitorki na satori z MB tylko nie mam standów...
                                    - mogę wziąć CDek onkyo jak transport dla odwiedzających z płytami

Seba007
                                    - piękny stolik na nasze graty

Co do kolumn to pamiętajmy proszę ze jesteśmy zobowiązani regulaminem wystawy do bycia ready-steady od piątku rana do niedzieli wieczora tak wiec byłoby super jakby kolumny były dostępne przez cały ten czas.
                                    Rozkładamy się w czwartek w sobieskim około 16-17 godziny.
                                    Last edited by tomekk_; 02.10.2023, 07:09.

Skomentuj

Jak ktoś coś może dowieźć ze sprzętów na miejsce to pisać, pomyślimy.

Skomentuj

Na pewno dostarczę kolumny w piątek, przed rozpoczęciem wystawy :) Będą grające, ale ze zwrotkami na matrycach.
                                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

A będą fancy elementy na matrycach
                                          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X