Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

prezent od B&W

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No to juz wiem skąd te płytki z pingwinem na allegro...:p

Skomentuj

ja tez dzis dostałem :P:P

Skomentuj

przejrzalem te DVd i jest moim zdaniem genialne :)))) musze powiedziec ze bardzo mnei to przykonalo do tej firmy :))

Skomentuj

no kutfa mac !! a ja nie mam co to za sprawiedliwosc ???
          je o wszystkim wam donioslem i mi nie daja a wam co chwila jakas plytka przychodzi !!
          zaraz skasuje temat i koniec bedzie :P

Skomentuj

Wczoraj po południu przyszła paczuszka. Zamawiałem jakieś trzy tygodnie temu. Akurat nie mam na czym potestować, bo w międzyczasie DVD poszło do ludzi, a nowego jeszcze nie dowieźli :-P

Skomentuj

dostalem dzisiaj. wypasik;]

Skomentuj

lepiej mnie nie wkurzajcie !! :| :P

Skomentuj

o, no i do mnie przyszło :)

Skomentuj

do mnie tez
                    super sie to oglada na CRT 17" i jednej, badziewnej, 15-to letniej kolumnie...
                    Narazie obejrzalem 1sza czesc i polowe 2giej

Skomentuj

niegadam z wami !!!! wwwwwrrrrrrrrrrrrrrr.......................

Skomentuj

Ja sobie wczoraj zamowilem... :) mam nadzieje ze dojdzie:)

Skomentuj

heh dzisiaj odebralem z poczty plytke... ...to sie nazywa podejscie do potencjalnego klienta.
                          Reklama jak to reklama... ...mniej lub wiecej w niej prawdy. ...no w zasadzie to bylbym w stanie zrezygnowac z moich kolumienek dla tych B&W :)

A tak swoja droga.... ....czy ktos ma jeszcze zludzenia co do tego ze wielokanalowosc nie jest przyszloscia muzyki? Prawie cala plytka to DTS. Na jednym ze zdjec jest pokazane studio nagran z glosnikami przednimi i centralnym B&W.

Skomentuj

Tez mi dzisiaj doszlo. Narazie jeszcze nie zbadalem zawartosci plytki ;]

Skomentuj

kino domowe jest przyjemne ale mysle ze stereo nigdy nie przegra !!

Skomentuj

Z tą płytką to niezła jazda mama przychodzi i sie pyta co to za przesyłka z Niemiec a ja nie wiem a co chodzi :) ale jak zobaczyłem to sobie przypomniałem :)

Skomentuj

Do mnie rodzice dzwonili, że paczka z anglii przyszła :-)))) czyli już jest...
                                  szkoda że nie mam DVD :-/

Trzeba sprzedać jakieś kolumny to będzie kaska na DVD :P

Skomentuj

i niccccc .....
                                    a moze ja cos zle robie ?!?!
                                    a co znacza te "zaznaczniki" na dole ??

Skomentuj

Please tick the box if you would like to receive information from B&W Group-zaznacz jeżeli chcesz otrzymywać informacje od B&W
                                      Please tick the box if you would like to receive information from carefully selected, music related companies.-zaznacz jeżeli chcesz otrzymywać starannie wyselekcjonowane informacje, muzyczne powiązanych firm.

Czy jakoś tak :) ja to pozaznaczałem (chyba to nie ma wpływu na otrzymanie DVD) ale jeszcze nic mi na mejla nie doszło. A płyta była po około 3 tygodniach

Skomentuj

ja to juz trzeci raz skaldam zamowienie i nic ale tym razem chyba tego nie zaznaczylem :P acha moze chodzi o to zeby miec jakies kolumny b&w bo ja nie zaznaczylem ze mam :P

Skomentuj

ja tez dałem ze nie mam ich kolumn i dostałem dvd :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X