Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

prezent od B&W

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a ja dziś sobie zamówiłem 3 szt na różne adresy Ciekawe kiedy przyjdą :)

Skomentuj

Bądźmy dobrej myśli. Ja czekam na dwie płyty do stereo i do kina.
      Ktoś już znalazł podobne akcje na innych stronach?

Skomentuj

Zamieszczone przez KIVLOV
        Ktoś już znalazł podobne akcje na innych stronach?
        Nie ale za to warto zajrzec na http://www.avaxhome.ws/music

Skomentuj

a z tym ubuntu o co chodzi ? do b$w tez wyslalem prosbe o plytke..

Skomentuj

a z tym ubuntu o co chodzi ?
            Tzn co byś chciał wiedzieć? Za darmo możesz dostać instalki systemu Linux(na podobnej zasadzie jak od B&W)...

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
              Za darmo możesz dostać instalki systemu Linux
              i tylko o to chodzi ?:P

Skomentuj

No a o co jeszcze? Microsoft rozdaje też swoje produkty i wyśle CI go jeszcze za friko tylko po to żebyś go używał? :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                  Nie ale za to warto zajrzec na http://www.avaxhome.ws/music
                  To jest dla tych co mają super szybkie łącze, więc odpadam mam zaledwie 1mb.
                  Zamieszczone przez dolphin123
                  Za darmo możesz dostać instalki systemu Linux
                  i tylko o to chodzi ?:P
                  Mało Ci?

Skomentuj

A po co komu Linux...
                    To jest dla tych co mają super szybkie łącze, więc odpadam mam zaledwie 1mb.
                    To faktycznie mało 1mb=0,001b=0,0000125B :wink:

Skomentuj

1 MB = 1024 kB (MB - megabajt) nie wiem co piszesz? 1 Mb/s = 106 b/s = 1 000 000 b/s.
                      Jeżeli masz łącze 0,5mb to liczysz tak: 512 * 1024= ...b/s, jeżeli 256 Kib/s= 256 * 1024=...b/s.

Ale to nie jest tematem naszej dyskusji.

Skomentuj

1 MB = 1024 kB (MB - megabajt)
                        Chciał bym mieć takie łącze jak wydaje CI się że masz.... Masz 1 Mega BIT a nie bajt, a to 8 razy mniej....

Skomentuj

Jakie łącze to wiem jakie mam:)
                          1024/8 i to jest maksymalna prędkość mojego łącza w kb/s

Aby ściągać z prędkością 1MB/s trzeba mieć łącze 8Mbit/s

Skomentuj

Zrobił się oftop a o to tu raczej nie chodzi :razz: Prędkości łącza podaje sie w bitach a nie bajtach więc nie wiem po co ta dyskusja :roll:

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                              To faktycznie mało 1mb=0,001b=0,0000125B :wink:
                              Mógłbyś mi wyjaśnić jak to obliczyłeś? Bo z mojej wiedzy wynika że 1mb=1000000 b

No racja niepotrzebna dyskusja...

WYGAŚNIE

Skomentuj

KIVLOV, rozchodzi sie o to ze male m to mili a nie mega ktore reprezentuje duze M ;]

Skomentuj

Bo z mojej wiedzy wynika że 1mb=1000000 b
                                  No to wiedze masz marna.
                                  Czyli 1mom dla ciebie to 1000000omów? Dla mnie to 0,001oma. Jak kolega buduje uklady elektroniczne?

Skomentuj

http://gorzow-wlkp.pl/linux/dodatkow..._formularz.php zapraszam.
                                    zobaczymy kto ma wiedzę marną :)
                                    Dalej możemy kontynuować naszą dyskusję na PW bo jak widać tematem głównym tego wątku są prezenty od B&W

Skomentuj

KIVLOV, zmartwię Cię. To co znajduje się na tej stronie (różnica pomiędzy "m" a "M") nie jest prawdą. Pomieszali tu układ SI z układem "informatycznym". To tak jakbyś co drugiego słowo pisał po niemiecku a co drugie po polsku. Zrozumieją może Ci, co znają niemiecki, ale nie reszta.
                                      Błędem na tamtej stronie jest wskazanie "m" jako mega w układzie SI.
                                      Patrz tutaj:
                                      http://www.zgapa.pl/zgapedia/Przedrostek_SI.html
                                      m - mili, M - Mega

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Ale z was lamy. Przecież strona dobrze liczy, wpisałem 1MB i dobrze wyliczyło pozostałe.
                                        Głupie dzieci nawet w symbolach nie piszą wielkich liter i kolejna głupawa dyskusja o dupie marynie wyszła. Idźcie sweterki podziergać, nogi umyć czy cokolwiek bo pie...licie smuty aż przykro patrzeć.
                                        ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
                                          No a o co jeszcze? Microsoft rozdaje też swoje produkty i wyśle CI go jeszcze za friko tylko po to żebyś go używał? :razz:
                                          Mniej więcej , wystarczy studentem być, albo się interesować raz na jakiś czas i dostać winde 2008 pocztą za free ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X