Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

mini spocik DIYaudio w Koszalinie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja chce juz duuuuzego spota!!:]

Skomentuj

Witam,

Spot już jutro, więc przydałoby się uzgodnić godzinę, transport, itp... Jeżeli chodzi o mnie to jestem sąsiadem Pawla S. więc nie będzie problemu... Dodam jeszcze, że wymiary moich kolumn to 20*25*90 cm, jeśli starczy miejsca, to mogę zabrać również suba na LW800...

Pozdrawiam

Skomentuj

Witam!
        Potwierdzam swoją obecnośc na spocie :)
        Będę miał 3 wzmacniacze i skrzynie 42l pod głośnik 30cm -zamknięta.
        Skrzynia jednak jest gdzie indiejniż wzmacnicze, że trzeba by echc w dwa miesca po sprzęt. Jeślito problem, to nie muzę jej brac

Skomentuj

Panowie niestety pewne okolicznosci zmuszaja nas do przelozenia spotu na nastepny tydzien!!

PRZEKLADAMY SPOT NA 11 CZERWCA!!

powinno byc nawet lepiej bo jeszcze niema wzmaka do suba od takero oraz deker jest zajety...

wyjasnie wszystko na gg...

Skomentuj

Tak przy okazji:
            Czy jest ktoś z Koszalina, kto dysponuje sprzętem pomiarowym? (chociaż JIG)
            Jeśli tak, to proszę o info na GG.

Skomentuj

Dla zainteresowanych spotem mogę powiedzieć, że w niedziele mimo ze został przełożony, byłem w Koszalinie. Więc nie tracąc okazji spotkałem się z Pawłem S. w emce na głównych holu. 2h rozmowy o sprzęcie minęło jak 15min:) Jestem ciekawy, co ktoś z boku mógł sobie pomyśleć podsłuchawszy naszej zaciętej rozmowy o diy:) Został,,opracowany" plan rozwoju spotow diy na pomorzu:) oraz nowe myśli konstrukcyjne.
              Przez stracenie poczucia czasu nie zdążyliśmy wpaść do RTV, aby poznęcać się nad sprzedawcą (choć był taki plan). Mini Sopot myślę, że się przydał i że paczka pomorska biedzie się powiększała. Pozwoli to na przybliżenie kilku etatowych głośników bez kupowania wszystkich w własnym zakresie. Niestety nie mieliśmy pod co podłączyć GDN, którego przytachałem ze osoba do Koszalina Wiec kolega nawet go nie zobaczył
              Przez mojego szwagra wydało się coś Pawle milcz:)

Skomentuj

panowie to mnie zaczyna naprawde denerwowac...:/
                Breg znowu niezabardzo ma czas w niedziele bo sobie jedzie na zawody wedkarskie :/
                twierdzi ze w nastepna niedziele bedzie mozna dzialac juz od 13...

jezeli ktos sie niecierpliwi to proponuje spotkac sie u mnie tylko z kolumnami. a w nastepnym tygodniu potestujemy suby i kino.

UKA z niecierpliwoscia czekamy na tego BSW

a moze ktos inny udostepni odpowiednie pomieszczenie??

[ Dodano: 2006-06-17, 22:42 ]
                po raz kolejny wszystko nam zepsul breg...

jezeli ktos ma jakies miejsce to prosze sie zglosic... (u mnie juz odpada)

Skomentuj

Czaruję...
                X