ja chce juz duuuuzego spota!!:]
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
mini spocik DIYaudio w Koszalinie
Collapse
X
-
Dla zainteresowanych spotem mogę powiedzieć, że w niedziele mimo ze został przełożony, byłem w Koszalinie. Więc nie tracąc okazji spotkałem się z Pawłem S. w emce na głównych holu. 2h rozmowy o sprzęcie minęło jak 15min:) Jestem ciekawy, co ktoś z boku mógł sobie pomyśleć podsłuchawszy naszej zaciętej rozmowy o diy:) Został,,opracowany" plan rozwoju spotow diy na pomorzu:) oraz nowe myśli konstrukcyjne.
Przez stracenie poczucia czasu nie zdążyliśmy wpaść do RTV, aby poznęcać się nad sprzedawcą (choć był taki plan). Mini Sopot myślę, że się przydał i że paczka pomorska biedzie się powiększała. Pozwoli to na przybliżenie kilku etatowych głośników bez kupowania wszystkich w własnym zakresie. Niestety nie mieliśmy pod co podłączyć GDN, którego przytachałem ze osoba do KoszalinaWiec kolega nawet go nie zobaczył
Przez mojego szwagra wydało się cośPawle milcz:)
Skomentuj
-
panowie to mnie zaczyna naprawde denerwowac...:/
Breg znowu niezabardzo ma czas w niedziele bo sobie jedzie na zawody wedkarskie :/
twierdzi ze w nastepna niedziele bedzie mozna dzialac juz od 13...
jezeli ktos sie niecierpliwi to proponuje spotkac sie u mnie tylko z kolumnami. a w nastepnym tygodniu potestujemy suby i kino.
UKA z niecierpliwoscia czekamy na tego BSW
a moze ktos inny udostepni odpowiednie pomieszczenie??
[ Dodano: 2006-06-17, 22:42 ]
po raz kolejny wszystko nam zepsul breg...
jezeli ktos ma jakies miejsce to prosze sie zglosic... (u mnie juz odpada)
Skomentuj
Skomentuj