Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy kobiety są normalne:P

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

avensis d4d ta 170 paru konna...
    Zamieszczone przez Pawel S.
    ale ponizej to zadna benzyna tak nie ciagnie :wink:
    proponuje przejechać się bejca 335i ;]

tylko po miescie pali tyle samo ale mam 130 konikow :razz:
    tyle że mówie - w 4 osoby, jadąc normalnie po mieście, jeśli chcieć oszczędzać to i poniżej 5l można zejść , ale to bez sensu bo 2zł na 100km nie robią mi różnicy ;]
    Pozatym co z tego że niby ekonomiczny jest ten golf jeśli cena jest taka niemalże jak używanej avensis z dieslem , która też tyle palić bedzie jak się przyłożyć , a pare razy większa jest :P

Skomentuj

ja tez jezdzielm troszke golfem 4 1.9 tdi tym 100 konnym i w porownaniu do audi a3 1.6 100 koni to niebo a ziemia... jakby nie patrzec moment obrotowy robi swoje

Skomentuj

A kupta sobie motor, jak kopa chcecie poczuć.

Skomentuj

Langusta dokładnie:) Zwykłe 70-80 koni ma już około 4s do setki :] I większośc puszek zostaje na światłach:)

Skomentuj

Jeździłem całe poprzednie wakacje, dziękuje nieskorzystam ;]
            Nie wspominając o bezpieczeństwie, a właściwie jego braku, szczególnie na polskich drogach to komfort jest raczej zerowy w tym kraju ;]
            Pogoda musi być taka na styk - nie za gorąco, nie za zimno, nie wietrznie, lekko pochmurno , sucho itd, sumarycznie okazuje się że dni w których jazda nie jest mordęgą w ciągu roku jest baaardzo niewiele ;]

Skomentuj

takero co do dróg w polsce to masz 100% racji:) Dodatkowo mentalnośc polskich kierowców nie spogladanie w lusterka oraz ciągłe uświadamianie że każdy motocyklista to dawca daje nam to co mamy.

Co do dni w roku to jest ich więcej jak troszku:) Ale to jak każde hobby a czesto i zboczenie:)

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                I większośc puszek zostaje na światłach:)
                a w koszalinie jest taki samochodzik ktory zostawia wiekszosc motocykli w tyle :razz:

Skomentuj

w olsztynie też
                  jak dobrze pamiętam to chyba jakiś nissan na nitro

Skomentuj

panowie napisałe że nie wszystkie:) Ja znów znam haye co wysiadają przy niej chyba nawet bolidy F1:) ale nie o to chodzi by sie licytować.

Skomentuj

Czaruję...
                    X