Nie znam się więc pytam, to jakieś przestępstwo? Darował byś sobie takie wypowiedzi bo są irytujące...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zamówienie z Audiocomponents
Collapse
X
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaAle niemcy to nasz sąsiad, a na Holandie dzieli nas woda.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaprzepraszam a o jakiej wodzie mowa?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maxdila Zobacz postaJak pojedziesz do holadni i coś kupisz w sklepie to tak jak byś to kupił w sporzywczaku na dole, żadnych opłat dodatkowych nie musisz opłacać, jesteśmy w uni i cło w jej granicach nie istnieje.
Skomentuj
-
może ja coś napisze bo akurat obecnie w tej instytucji od cła pracuję ;p ....
to nie jest tak że nie ma cła bo jesteśmy w unii cło jest... tylko że kraje unii są we wspólnym obszarze celnym więc ruch towarowy między krajami unii nie jest obarczony opłatą celną ;p cło płacimy przywożąc towary z poza obszaru wspólnoty do unii (bo ta opłata z założenia chroni nasz (wspólnotowy) rynek przed towarami z poza unii) ....są oczywiscie pewne dodatkowe obwarowania/ulgi i stawki ...ale w naszym DIY audio przypadku nic więcej nie trzeba wiedzieć czy o coś się martwić
i tyle w temacie cła
---------- Post dodany o 20:49 ---------- Poprzedni post o 20:36 ----------
1x vifa 18pl
2x morel mdt29
1x mds08
jezeli ceny się potwierdzą to ja bym wziął
1x RSS315HF-4 lub HO (która wersja będzie lepsza jeszcze nie wiem)
2x D3004-660000 (LightSound jak już pytasz hurtowo to podpytaj też o illuminatory ;p bo nie widzę w cenniku)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postapanowie a pamieta ktos jak sie nazywa ta nowa vifa, ktora tak ladnie grala z tymi nowymi malymi ss'ami na ostatnim audioshow
byla o niej dyskusja w temacie a as 2010
z tego co pamietam to nie kosztowala jakos drogo
moze bysmy zrobili wspolny projekt?
Lightsound zapytaj też o 18WU4747T00
Skomentuj
-
Hi,
the netto prices are:
NE180-W-04, 6½" fullr. 88.71
NE180-W-08, 6½" fullr. 88.71
753080 Morel CAT-298 30,25
753082 Morel CAT-308 42,01
Best regards,
Rolph
nick z forum, nazwa i model głośnika, ilość sztuk.
gooralesko, DX25TG-05/04, 1szt
gooralesko, 830657 SDS-164 THP, 1szt
konradzik, PL18WO-09/08, 1szt
konradzik, Morel mdt29, 2szt
Skomentuj
Skomentuj