Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie z Audiocomponents

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

czyli robisz zamówienie z AC?

Skomentuj

Tylko jak by to miało wyglądać? Na jakich warunkach, jak z kasą itd?

Skomentuj

To raczej Ty musiałbyś napisać na jakich warunkach.

Skomentuj

muszę to spokojnie przemyśleć za parę dni napiszę co i jak:)

Skomentuj

Odświeżam:
            Dziś sobie przeglądałem trochę to co mają w AC i powiem że przy obecnym kursie euro(bez upustu z grupowego zamówienia) głośniki wychodzą często drożej niż te w sklepach w pl...
            Szczerze nie bardzo wiem jak miało by się to całe zamówienie odbyć(głównym problemem dla mnie jest organizacja kasy oraz wielkość zamówienia)...
            Może wstępnie zróbmy listę tego co by kto potrzebował i pomyślimy dalej... Powiedzmy że lista będzie otwarta do połowy października...
            W chwili obecnej jest to rozpoznanie, niczego nie obiecuję choć jeśli nie będzie tego 5 palet to może coś z tego wyjdzie... Ogólnie sam bym co nieco wziął ale kurs euro nie sprzyja takim zakupom no i muszę sprzedać moje stare kolumny żeby myśleć o nowych

Skomentuj

LightSound Ty się zajmowałeś konwersacją z nimi, możesz ich poprosić o cennik SS? Usherów chyba nie mają co? BTW już nikt nic nie chce?:P Czyżby euro poszybowało za wysoko(niby źle ale ja akurat zacieram ręce:) )

Skomentuj

a ja poprosze o cennik nowych vif
                jakby ktos jeszcze nie zauwazyl to vifa przerzucila sie na CAR AUDIO! :o

Skomentuj

Głosniki pod nazwą Vifa nie są już produkowane. Teraz głośniki te będą produkowane przez Peerlessa.

Skomentuj

Ja też bym chętnie zobaczył aktualny cennik Peerlessa i Scana. Jestem ciekaw aktualnych cen Peerlessów Platinum.

Skomentuj

mnie interesuje 15-ki ss rewelatory
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

dajcie cennik to się pomyśli;-)

Skomentuj

Ja w piątek do nich pisałem. Ale tylko w sprawie kilku przetworników:

Enclosed you'll find our prices (per piece) of the requested items,
                          these prices* are in € (Euro):

NE180-W-08, 6½" fullr. 119.08
                          830883 HDS-180 Excl. 55.22
                          NE25-VTA-04, Aluminium 32.59
                          NE25-VTT-04, Titanium 33.35
                          XT25BG-60/04 26.42

wysyłka do Polski DPD do 30kg 39 euro.

* Customers of the EU countries will be additionally charged for
                          the Dutch VAT of 19% on the overall total.
                          For companies within the EC, VAT can always be reclaimed
                          in the country of destination but will not be charged if a valid
                          VAT number is supplied and the VAT-amount exceeds € 200,-

* Delivery of EC orders takes 2-5 days, and the shipment is insured
                          for the full invoiced value. For orders below € 100,- we charge
                          a fixed fee of € 10,- for packing, handling and insurance costs.

DISCOUNTS: If the total of ordered items reaches 10 pieces (mixed!)
                          of the brands Scan-Speak, Vifa, Peerless or DACT, and the order is
                          payed in advance by means of a banktransfer, a discount of 10%
                          will be given on units of these brands.
                          Other speakerbrands get 5% discount for 10+ (mixed) quantities.

Skomentuj

NE180 się nie opłaca... z Vatem wyjdzie cena mniej więcej jak w akustyku.

Skomentuj

Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz posta
                              NE180 się nie opłaca... z Vatem wyjdzie cena mniej więcej jak w akustyku.
                              Coś mi się też tak wydaje. Chyba poczekam na lepszy kurs ojro.

Skomentuj

ja jestem ciekaw cen SS.

---------- Post dodany o 10:00 ---------- Poprzedni post o 12:50 ----------

15W/8531K00 chciałbym znać cenę tego głośnika.

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Loudspeakershop na swoim forum przedstawił ciekawą propozycję, dzięki której można uzyskać rabat. Ja skorzystałem i udało mi się trochę zaoszczędzić, w niektórych przypadkach nawet sporo :)

Nie wiem jak dodać znacznik "nie na temat" :( Ewentualnie proszę moderację o poprawę. Dziękuje.
                                  Last edited by lklukasz; 28.09.2011, 15:11.

Skomentuj

to napisz coś więcej jak to zrobić:-P

Skomentuj

Informacja
                                      Zamieszczone przez Karol82 Zobacz posta
                                      Nie wiem jak dodać znacznik "nie na temat"
                                      Wstawiasz słowo offtopic zaczynając wpis i kończysz słowem /offtopic. Wszystko oczywiście w nawiasy kwadratowe

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Dziękuje za instrukcje :)
                                        http://audioarena.pl/viewtopic.php?f=37&t=23

Skomentuj

Panowie sugeruję się sprężać jeśli w ogóle chcecie coś zamawiać.
                                          ja prawdopodobnie wezmę:

2x 18W8531G00

Kto coś chce niech się dopisuje, zrobi się jako taką listę, ktoś kto sie bardziej tam orientuje w temacie zagada w sprawie rabatu czy coś i wio

Skomentuj

Czaruję...
                                          X