Z tym zamykaniem to dajcie sobie siana bo ja nie wiem kiedy to zwiozę, teraz jestem w pl i z 2-4tyg bede, a potem tez po tygodniu nie bede wracal
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zamówienie z Audiocomponents
Collapse
X
-
Ogólnie jest to trochę pokrętny temat, aktualnie moja sytuacja wygląda tak że wreszcie kupiłem swoje auto i jestem w trakcie załatwiania wszystkiego związanego z autem(przeglady rejestracja itd) tak więc transport do pl już jest. W połowie lub pod koniec sierpnia wracam do Holandii i myślę że wtedy możemy zacząć myśleć o konkretnych datach zamknięcia zamówienia, wpłatach itd. Jeśli pojadę np pod koniec sierpnia do Holandii to po ok 6-8tyg zjadę na urlop na 1-2tyg i w tym czasie bym wszystko rozesłał.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaCzyli generalnie lista jest otwarta do póki jej Ty nie zamkniesz tak?
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postai to zamknięcie nie będzie wcześniej niż na koniec września?
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaa gdzie pracujesz, też robiłem w holandii, nawet zastanawiałem się czy nie podjechać do audiocomponents, ale wróciłem do kraju...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaMAm jeszcze pytanko, jeżeli powiedzmy audiocomponents podaje mi jakąś cenę, to muszę coś do niej doliczyć?? A Ushery mają?
pomyśl podróbki scana by mieli ? :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaMAm jeszcze pytanko, jeżeli powiedzmy audiocomponents podaje mi jakąś cenę, to muszę coś do niej doliczyć?? A Ushery mają?
ceny w euro +19%vat+przesyłka-5%rabat
Skomentuj
-
Zamieszczone przez nowy1 Zobacz postausherów nie mają mają stx i tonsilaJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez K0Mii Zobacz postacsbiczek jesteś już w Holandii ?A od jutra chyba zaczynam pracę w pl więc nie wiem jeszcze czy w ogóle pojadę, jak coś będę wiedział dokładnie to dam znać
Skomentuj
Skomentuj