Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Opinie o sklepach

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

MacBook Service Stryjenskich 10/2A 02-791 Warszawa
    - opinia NEGATYWNA
    - strona http://allegro.pl/show_user.php?uid=24589389
    - kupiłem na allegro płytę główną z usługą wymiany w cenie, wg. opisu wymiana 1dzień, czekałem ponad miesiąc z wieloma telefonami i ściemami że sprzęt wysłany. Oczywiście dzwonić musiałem ja a często nie odbierali, kontakt mailowy nie istnieje. W końcu go dostałem (po grożeniu policją) ale bez uszkodzonej płyty i FV/rachunku.
    Rachunek dostałem 2 tygodnie później a na płytę się już nie doczekam co oznacza że nie była wymieniona tylko naprawili moją.
    Jednym słowem banda oszustów.

Skomentuj

audiotransducers

- opinia: POZYTYWNA
      - http://audiotransducers.com/pl/
      - głośniki

Tańsze głośniki niż u konkurencji (w wielu przypadkach), przesyłka gratis już od 180zł, kurier, poczta polska, paczkomat do wyboru (dokładne info na stronie w zakładce "płatność i dostawa").
      Kupowałem u nich pierwszy raz i jestem mile zaskoczony :)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
        audiotransducers

- http://audiotransducers.com/pl/
        - głośniki

Tańsze głośniki niż u konkurencji (w wielu przypadkach), przesyłka gratis już od 180zł, kurier, poczta polska, paczkomat do wyboru (dokładne info na stronie w zakładce "płatność i dostawa").
        Kupowałem u nich pierwszy raz i jestem mile zaskoczony
        zgadzam sie
        zamawialem juz u nich z 10 razy i zawsze było wszystko na wysokim poziomie
        ostatnia transakcja w zeszly czwartek
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

AUDIO-DESIGN (Allegro: Sebastian-1K)

Opinia: Pozytywna

Przedmioty zakupione: Rezystory, Kondensatory, Tranzystory.

Duży asortyment, dobre ceny, wzorowy kontakt i szybka wysyłka.

LISPOL (Allegro: Lisiu)

Przedmioty zakupione: Kondensatory, Diody.

Spory asortyment, szybka wysyłka.

TME

Przedmioty zakupione: Rezystory, Kondensatory, Tranzystory, Potencjometry, Śrubki itp.

Ogromny asortyment, ale ceny dosyć wysokie przy niewielkich ilościach. Przesyłki wzorowo zapakowane.

Skomentuj

Zamieszczone przez mobias Zobacz posta
            TME

Przedmioty zakupione: Rezystory, Kondensatory, Tranzystory, Potencjometry, Śrubki itp.

Ogromny asortyment, ale ceny dosyć wysokie przy niewielkich ilościach. Przesyłki wzorowo zapakowane.
            Ja taka sama opinia, z naciskiem na wzorowe pakowanie i szybkość dostawy.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
              Ja taka sama opinia, z naciskiem na wzorowe pakowanie i szybkość dostawy.
              Również mogę to samo powiedzieć

Skomentuj

Seguro elektronik

Opinia pozytywna

Kupowałem rezystory metalizowane Yageo ( duży wybór ) , potencjometry i kondensatory.

Nie mieli jednej wartości to napisali zapytali co robić, i DOSTAŁEM CUKIERKA
                Paczka jak sie należy, ładnie spakowana.

Skomentuj

Ropla - handel hurtowy częściami i podzespołami elektronicznym

- http://www.ropla.eu/
                  - kondensatory jamicon

Ceny 2x niższe niż w Poznańskich sklepach elektronicznych, stan Ropla zgodny z tym co podają sklepy czyli zaopatrują się właśnie w tej hurtowni. Kupione bezproblemowo 4 kondensatory. FV na osobę fizyczną. Koszty wysyłki po przedpłacie DHL(w mojej opinii lepiej niż DPD) 15zł. Wzorowo zapakowane, wzorowy kontakt z handlowcem.

Skomentuj

neiw ie mczy ktoś podawał, ja kupowałem kilka ładnych razy komponenty do zwrotnic w poweraudio, i ten sklep polecam również wszystkim, mają szereg różnych komponentów, kondensatory, rezystory, cewki i oczywiście głosniki.

moja opinia : Pozytywna

Skomentuj

POLINK - ultrapozytywnie
                      W środku nocy wysłałem im mailem listę do zamówienia, dziś rano kilka minut po ósmej miałem wycenę na mailu, wysłałem potwierdzenie zrobienia przelewu (po tym jak wyszedł z banku) o godzinie 10, a o 12:50 dostałem maila z GLS że paczka czeka na odbiór.

Skomentuj

Nazwa sklepu: Kablesklep
                        Opinia: pozytywna
                        Strona: http://www.kablesklep.pl
                        Przedmioty zakupione: przewody instrumentalne, przewody ze wzmacniacza do głośnika
                        Opis sytuacji: kupiłem kable do podłączenia gitary do pieca i z pieca do głośnika. Mało strat i tanie. Gorąco polecam.

Skomentuj

Sklep:Polink-opinia:pozytywna
                          kupowałem części do zwrotnic, kable, tłumienie.
                          W skali do 10 to bym dał 11 Kolejna paczka z Polinku, kolejny raz się zachwycam jak oni to pakują. Aż mi się chce coś jeszcze kupić tam. Szybko i solidnie. Polecam każdemu

Skomentuj

HFO
                            Opinia: pozytywna
                            Wysyłam rano maila, po południu zamówienie czeka na odbiór (mam niedaleko). Resyztory, kondensatory itp dobre i w przyzwoitych cenach.
                            Bardzo sympatyczna i kompetentna pani.
                            Cienkawo ze sklepem internetowym, najbardziej aktualny asortyment mają a allegro, ale na stanie mają więcej. Trzeba słać maila i uzgadniać zamówienie.

Skomentuj

audiotransducers

Opinia: NEGATYWNA
                              audiotransducers.com/pl

Robiłem zakupy kilka razy. Jeśli wszystko z zamówieniem jest w porządku, wówczas można się spodziewać szybkiej i bezproblemowej realizacji. Jednak odradzam zamawiania głośników, których nie mają na stanie - proponują trzymiesięczny termin realizacji z zamrożeniem pełnej kwoty na ich koncie. W razie rezygnacji z zakupu zwracają niepełną kwotę z uzasadnieniem kosztów bankowych [sic!]. Gdy zacząłem się domagać pełnego zwrotu, otrzymałem odpowiedź wymijającą i nie na temat (w stylu: „gadaj z du#ą, to cię os#a”). Nie będę tam więcej kupował, bo przypuszczam, że gdyby pojawił się jakiś kłopot np. z wadliwym towarem lub uszkodzoną przesyłką zostałbym potraktowany podobnie. Warto również odnotować, że zamówienia wysyłane są z Bułgarii. Odradzam!

Skomentuj

Zamieszczone przez neequo Zobacz posta
                                Gdy zacząłem się domagać pełnego zwrotu, otrzymałem odpowiedź wymijającą i nie na temat (w stylu: „gadaj z du#ą, to cię os#a”)
                                Oni chyba mają obowiązek Ci zwrócić całą kasę, pogrzeb dobrze w przepisach. Chyba że gdzieś klikamy że się na to zgadamy i później tak wychodzi..

Skomentuj

Ja nigdy z nimi nie miałem problemu
                                  Sami dzwonili do mnie, ze juz jest towar ktory zamówiłem
                                  Zawsze miło i kulturalnie

I dla mnie to towar mogą z Bangladeszu wysyłać aby przyszło co chciałem
                                  Zreszta ciekawa ta Bułgaria jak towar mozesz odebrać w paczkomacie
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zgadza się, zgodnie z przepisami mają obowiązek zwrócić całą kwotę i - uwaga, uwaga - dziś otrzymałem przelew wyrównujący rzeczone potrącenie. Tytuł przelewu: „darowizna”. Brak słów, do mnie takie poczucie humoru jakoś nie trafia.

Skomentuj

loudspeakershop.eu
                                      Opinia mega pozytywna
                                      Świetny kontakt, super doradzą, szybka wysyłka, profesjonalne podejście do klienta.
                                      Przy ewentualnej wymianie produktu robią to jednym kurierem (zabiera wymieniany produkt zostawiając nowy)
                                      Bardzo byłem zadowolony z przebiegu zakupu i polecam innym.

Skomentuj

Polink
                                        opinia pozytywna
                                        Kupowałem cewki, rezystory, kondy, wysokotonówki seasa i jakąś drobnicę.
                                        Kiedy zobaczyłem kuriera z paczką przez chwilę myślałem, że to pomyłka, bo gabaryty kartonu mi się nie zgadzały.
                                        Wszystko zapakowane pedantycznie... Więcej w opakowaniu było folii bąbelkowej niż samego towaru. Ma to swoje minusy, bo można przeoczyć jakiś drobny element i wyrzucić go do śmieci...

STX
                                        opinia... pół na pół
                                        Zamówiłem u nich głośniki i materiał na maskownice.
                                        Na plus trzeba policzyć szybkość wysyłki i kontakt mailowy.
                                        Na minus niestety sposób pakowania. Jaki jest sens wsadzania głośnika w dwa pudełka, owijanie go folią i papierem, skoro lata sobie po pudełku luzem bez żadnego styropianu ani nawet foliówki? Na szczęście zdarzyło się to przy jednej sztuce tylko, ale i tak pod wpływem ciężaru zawartości kartoniki porozrywały się tu i ówdzie. Dziwne, że żaden głośnik się nie uszkodził. Jedną sztukę przez 10 minut czyściłem z opiłków styropianu, który powłaził dosłownie w każdą szczelinę.

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Zamieszczone przez mglinski Zobacz posta
                                          Na minus niestety sposób pakowania.
                                          po polinku nic juz nie jest takie samo...

Zamieszczone przez mglinski Zobacz posta
                                          Jaki jest sens wsadzania głośnika w dwa pudełka, owijanie go folią i papierem, skoro lata sobie po pudełku luzem bez żadnego styropianu ani nawet foliówki? Na szczęście zdarzyło się to przy jednej sztuce tylko, ale i tak pod wpływem ciężaru zawartości kartoniki porozrywały się tu i ówdzie.
                                          zwracam im uwage na to od dawna!
                                          zobaczymy czy to cos da...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X