Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki aparat za 300zl??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki aparat za 300zl??

A wiec jak w temacie poszukjue dla siostry aparatu cyfrowego do 300zl, tak wiem ze cudow nie zdzialam ale moze cos polecicie robiacego zdjecia jako tako? Ja troche przegladalem i po dlugim namysle mysle tak na powaznie o Canon A520 http://www.allegro.pl/item303039112_...a_4_akku_.html
    Jednak martwi mnie brak gwary, jest tylko na 10 dni .
    Pozdrawiam!!!

jezeli aparat niebyl upuszczony lub podobnie traktowany to bedzie OK. kolega z siostra starego canona katowali 4 lata zanim matryca zaczela szwankowac... (puknie i moze znowu zadziala :lol: )

za takie pieniadze ja bym zaryzykowal :)

Skomentuj

Ok chyba sie zdecyduje najwyzej siostra m,nie zabije
      Pozdrawiam!!!

Skomentuj

ale poczekaj jeszcze na opinie innych bo byc moze est jakis nowy w tej cenie ktory warto kupic

Skomentuj

jak jest sprawny to bierz i się nie zastanawiaj :twisted:

Skomentuj

Te też nie wychodzą najgorzej...
            http://www.allegro.pl/item298367620_...ung_s_630.html
            http://www.allegro.pl/item302979505_...0_od_lobo.html

samsung ma duża ilość funkcji więc można się zabawić

Skomentuj

Samsung raczej odpada bo czytalem o zacinajacych sie obiektywach i to jest dla mnie wada dyskwalifikujaca ten aparat, z drugiej strony panasonic nie widzi sie siostrze (bo nie ma filmow z dzwiekiem :razz: ) Czekam na kolejne propozycje :wink:
              Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Zamieszczone przez dulin7
                Samsung raczej odpada bo czytalem o zacinajacych sie obiektywach i to jest dla mnie wada dyskwalifikujaca ten aparat
                dobrze że mówisz bo sam właśnie się przymierzam do zakupu budżetowej cyfrówki. Przeglądają tak teraz allegro można jeszcze może coś wybrać z tego:

FUJI A610
                Olympus FE-210
                Kodak C613

Albo właśnie jakiegoś lumixa LS1,2,60,70 ale skoro siostrze się nie podoba :wink: (a jakie opinie wyczytałeś na jego temat ?)

Skomentuj

canon seria A nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz

Skomentuj

MoJojojo, Mówisz tak bo miałes te aparaty w ręku, bawiłeś się nimi i wiesz jak zdjęcia wychodzą czy dlatego że masz coś z serii A i nie widzisz świata poza nim...

Skomentuj

po co ten atak odrazu??

panowie megapiksele to nie wszystko,

tak mam doczynienia na codzien z aparatami,
                      z cyfrowych komapktow troche przeszlo przez moje rece aktualnie lezy A80 i Minolta Z3, ktory robi swietne zdjecia zaden samsung itp nie da nam takich fotek i tylu trybow robienia zdjec od pelnego automatu poprzez pol manuale do pelnego manuala,
                      mozna sie jeszcze rozgladnac za Minolta Z1 na plus minolcie mozna postawic spory zoom optyczny pozatym sa tak samo dobre
                      Z3 tez mozna czasami trafic za ok 300zl

Skomentuj

niedawno kupiłem siostrze nikona l10 bardzo przyzwoity
                        robi ładne zdjęcia i ma dużo ustawień tematycznych
                        w necie jest dużo opinii na jego temat
                        pozatym kręci filmy z dźwiękiem 30kl/sek canony chyba max 15kl/s

za 350 zł kupisz tylko gołego bez aku i karty

Skomentuj

A wiec z tej 3 co zaproponowales zaden mi sie nie spodobal bo poza tym ze maja wieksze matryce (co jest tylko szpanem bo matryca 3 mpix dla amatora w zupelnosci starczy) to nic szczegolnego brak makro , fuji robi filmy bez dzwieku a wiec odpada, olympus moim zdaniem ma zbyt durzy wyswietlacz ktory bedzie latwo porysowac oraz jakas dziwna karte pamieci, kodak z tego co czytalem nie robi dobrych tanich kompaktow poza tym chyba zaden nie ma mozliwosci manualnej regulacji, tak wiem ze niby dla amatora to niepotrzebne ale lepiej jak jest :wink:
                          Hm nad lumiksem sie dlugo zastanawialem, ponoc cala seria lumiks jest ok :wink: Jednak jak siostra powiedziala ze chce filmy z dzwiekiem to odpuscilem sobie szukanie jakichs wielu opini.
                          Pozdrawiam!!!

Skomentuj

olympus moim zdaniem ma zbyt durzy wyswietlacz ktory bedzie latwo porysowac oraz jakas dziwna karte pamieci
                            naprawdę wymyślny jesteś :wink:

Ja właśnie zamówiłem lumixa z agito.pl. razem z aku, ładowarką i przesyłką wyszedł mnie równe 350zł. mam nadzieje że jak za te pieniądze to będę zadowolony.

Hm nad lumiksem sie dlugo zastanawialem, ponoc cala seria lumiks jest ok :wink: Jednak jak siostra powiedziala ze chce filmy z dzwiekiem to odpuscilem sobie szukanie jakichs wielu opini.
                            aparat jest d robienie zdjęć więc funkcja kamery to raczej zbędny bajer. W takim razie lepiej kupcie sobie kamerkę.

Jak dostane panasonica to będę mógł ci zdać relacje to może się do niego przekonacie :wink:

Skomentuj

Olek C760UZ. Polecam

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
                                aparat jest d robienie zdjęć więc funkcja kamery to raczej zbędny bajer. W takim razie lepiej kupcie sobie kamerkę.
                                Ja to wiem ale wytlumacz to mojej siostrze :razz: Baby nie przegadasz :wink:
                                Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                                  Olek C760UZ. Polecam
                                  tylko jaka cena i gdzie go można kupić bo jakoś nie mogę go nigdzie znaleść

Baby nie przegadasz :wink:
                                  :wink:

Skomentuj

Ok zamowiony canon a 520 wiec bedzie mozna porownac i fotki i odczucia :wink:
                                    Pozdrawiam!!!

Skomentuj

no ja już swój aparacik dostałem (niecałe 24h szedł). Jak narazie 100% satysfakcji. Stabilizator super działa, fotki czyste bez szumu. Jak zrobie jakieś sensowne fotki na dworze to zapodam bo jak narazie to jak wychodzę z domu, jest ciemno, a jak wracam to tak samo. Przy weekendzie coś pstryknę

Skomentuj

Tylko z 2 reki:)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X