Akurat o kablach z wieszaków, ale jest tam napisane coś bardzo mądrego w kwestii kasy za te rzeczy.
Zamieszczone przez Marek B, audiostereo.pl
Nawet gdyby te wieszaki brzmiały równie dobrze, a nawet lepiej, to i tak nie mógłbym z ich "pomocą" słuchać muzyki. Ciągle bym myślał, że jest to niemożliwe i w konsekwencji odbiło by się to na moim subiektywnym odbiorze muzyki. I w ten sposób koło się zamyka. Jeżeli mamy świadomość, że wydaliśmy na to trochę ciężko zarobionych pieniędzy, to jesteśmy w stanie usłyszeć więcej.
Taaa, autor widać się zna (gniazda shuko zamiast shucko, "polaryzacja" napięcia przemiennego itp) ogólnie nie wiadomo śmiać się czy płakać... na co komu takie coś przy braku zabezpieczeń typu B+C? Ogólnie sama konstrukcja listwy bez sesnu... szczegolnie te miedziane styki...
Już zrozumiem kable, co dla mnie jest głupie, ale takie cuda? :neutral:
Za chwile każdy audiofil będzie miał na podwórku wiatrak produkujący specjalny prąd, który do wzmacniacza będzie płynął przez 100 filtrów i innych badziewi, koniec świata :P
Na czymś muszą zarabiać takie "firmy".. pewnie nie powiodło im sie w profesjonalnej elektrotechnice i teraz odgrywają sie na wszsytkich pokazujac co to nie oni i wciskajac niezly markietingowy kit omamionym pajacom...
Jak mozna przeczytac na audiostereo tamtejszy watek o goldmundzie z bebechami taniego dvd pionka "zrobil furure w calej europie" i idac tym tropem na jakims zagranicznym forum wykryli dokladny model tego dvd pionka a mianowicie 585 i ponoc nietylko "na oko" wszystko wyglada identycznie ale nawet numery seryjne bebechow sie zgadzaja...
Co ciekawe podobno z zagranicznych serwisow aukcujnych dosc szybko znikaja te pionki...
Są ludzie niereformowalni... Trzeba się modlić za ich głupotę bo chyba nic innego nie pozostaje A i tak najbardziej podoba mi się żel na tranzystory który sprawia że dźwięk robi się "lampowy"
Też dobre ale o kamieniach już wcześniej słyszałem:) Czytałem też kiedyś recenzję porównawczą dwóch docisków do odtwarzacza CD... I nawet jeden był lepszy od drugiego :)
Na elektrodzie właśnie jeden koleś mnie przekonuje że kable mają wielkie znaczenie tylko my "zwykli zjadacze chleba" tego nie słyszymy lol :)
Jak koleś taki "osłuchany" to zapodaj mu linka z góry tematu, a co, niech se przygarnie 1mln $$$ nagrody... :lol:
Życie takiego "niezwykłego zjadacza chleba" musi być dziwne bo normalni ludzie słuchaja muzyki a nie kabla... :lol:
Skomentuj