Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Troche audiofilii...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak jeszcze raz ktos wspomni o myszonach to... sobie takie zrobie :twisted:

Skomentuj

Tyłek myszona ! :mrgreen:

A tak serio to fajnie wyglądają, szkoda że te ze zdjęć kosztowały pewnie z 100$ za sztukę

Gi

Skomentuj

gi, i przez ciebie mam teraz liste DIY do wykoanania dluzsza o jedna pozycje :evil:
        zapisuje zdjecia...

[ Dodano: 2008-04-10, 11:53 ]
        czy ja dobrze widze ze te myszony na gorze maja cos w rodzaju... szalika? jezeli tak to faktycznie one ocieplaja brzmienie :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          czy ja dobrze widze ze te myszony na gorze maja cos w rodzaju... szalika? jezeli tak to faktycznie one ocieplaja brzmienie :mrgreen:
          Pewnie, że mają. Wiesz ile kosztuje leczenie przeziębienia audiofilskich myszonów ? :lol:

Gi

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
            Zamieszczone przez VwMarcin
            A wracając do myszonów dogrzewających pasmo warto zwrócić uwagę że na foto które ja zamieściłem myszony są już na pełnych obrotach-widać to po wytężonych minkach ale-ale wprawne oko zauważy że na zdjęciach przedstawionych przez Gi mają jeszcze czerwone szaliczki co jednoznacznie wskazuje że myszony dopiero zaczynały
            Te z szaliczkami to Audiophile Myszon Extravaganza Edition :cool:

Skomentuj

Przepraszam za mały OT, ale co to zza kolumny:

http://img85.imageshack.us/img85/473...cess364mw4.jpg

Skomentuj

Te z myszonami to Sonus Faber Amati albo Cremona, a monitory to niewiem

Skomentuj

A te monitory to Peak Consult Princess link chociaż bez sekcji basowej
                  Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                  Grado SR125i

Skomentuj

Co wy wiecie o byciu audiofilem (znalezione w sieci):

:lol: :lol: :lol:

Skomentuj

Hmm na jednym ze zdjęc widac ze kabelek zasilający pod kolumne jest w oplocie "sznurkowym" moze tak kupie w sklepie kabelek 2x1.5mm2 zarobie koncowki bananowe o kolorze gold kupie kawał sznurka do starej snopowiązałki i tez zrobie sobie taki HIGH-END!! Chce ktos tez?? Cena to jakies 200zl za metr...

Chłopaki a co powiecie o ludziach sluchających z playerkow przenosnych na sluchawkach np za jakies 1200zeta? takie np AKG K701 :razz: ich słowa sa takie " JAKOSC WYMIATA!!"

Wiekszosc zdjęc jakie wkleiliscie pokazuje jakimi ludzie sa i potrafią być snobami(bez urazy)...rozumiem jak ktos zapracuje na jakies Sonusy itd ale pokazując ta ostatnią fotke GI powiem tylko tyle ze nie chce tego czegos komentowac :razz:

Skomentuj

Jeszcze jakby to był rzeczywiście jakiś audiofil to by przynajmniej położył dywan na podłogę. Lepiej tłumi i rozprasza dźwięk niż kafle.

Skomentuj

Hmm a myslisz bart210 ze sa jakies specyficzne audiofilskie dywaniki :?: :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez maneater89_1989
                            Hmm a myslisz bart210 ze sa jakies specyficzne audiofilskie dywaniki :?: :mrgreen:
                            w sumie koleś sam linkował do innej strony a strona już nie działa
                            http://www.audiostereo.pl/AUDIOFILSKI_DYWAN_19626.html
                            :razz: :lol:

Skomentuj

Fotka z sonusami jest najlepsza :cool:

Skomentuj

Nieee...gościu tak chyba dla jaj zrobił :mrgreen: Równie dobrze mógł postawić je w łazience i usiąść na kiblu :twisted:

Skomentuj

Musle ze tu o dywan nie chodzi ale raczej o to co stoi obok monitora :lol:

Skomentuj

mnie sie wydaje ze ten pokoj jest kobiety :wink: bo ktory facet ma w pokoju takie zaslonki i czerwone poduszki? no i za krzeslem widac torebki...

Skomentuj

Hmm moze i audiofilka :mrgreen: a co do czerwonych poduszek to ja mam i nie sapać :mrgreen: :razz: :razz: a torebka moze byc tez jego laski lub zony :wink: Ale tak czy inaczej na zdjęciu dobrze sie wpatrując widac ze koles zadbał nawet po porzadne gniazdo połaczeniowe :mrgreen: LEGRAND'a.... po co mu głośniczki komputerowe??:> :razz:

Skomentuj

wycinajcie kopulki ! przelom przelom i jeszcze raz przelom ! :lol: :lol: :lol:
                                        http://www.studiomastering.net/tuning.html
                                        " UWOLNIJCIE MI DŹWIĘK!". I dźwięk został uwolniony.
                                        itd :lol: :lol: :lol:

Skomentuj

jaka bzdura

Skomentuj

Czaruję...
                                          X