zawsze będzie można przecież samemu złożyć - wszelkie potrzebne pliki są, ja zamawiał pewnie już nie będę bo zamówiłem sobie w tym zamówieniu 4 szt. A co do wzmacniacza to troszkę się to przeciągnęło bo remont robię itd i nie mam ani kasy ani czasu by się tym zająć ale pewnie w przeciągu miesiąca polutuję PCB i wyślę do Irka na pomiary, niemal wszystkie elementy już mam, niektóre w drodze... osobiście puki co wlutowane będę miał większe rezystory (do ustalenia większego wzmocnienia), bo pcb jest obustronne i wymiana ich będzie sprawiała problem a zmniejszenie w razie czego można zawsze zrobić poprzez dolutowanie drugiego od spodu pcb równolegle... a problemem głównym podanym (oprócz zabezpieczenia) z tego co rozumiem jest właśnie za małe wzmocnienie i chcę by Irek sprawdził czy wszystko jest ok przy większym wzmocnieniu... zabezpieczenie się też mam nadzieję dopracuje.
Pod kondensatory które należy dobrać tak by wzmacniacz się nie wzbudzał na np różnych op-ampach dałem podstawki by Irek w razie czego mógł wprowadzić zmiany - dobrać kondki (jeśli tylko będzie miał chęci i czas na zabawę z końcówką)
Pod kondensatory które należy dobrać tak by wzmacniacz się nie wzbudzał na np różnych op-ampach dałem podstawki by Irek w razie czego mógł wprowadzić zmiany - dobrać kondki (jeśli tylko będzie miał chęci i czas na zabawę z końcówką)
Skomentuj