Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zbiorowe zamówienie - Philips Ambilight rev.2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaA tutaj fotka głośników:marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pan_membran Zobacz postatak czy siak czekamy az Luszti sie odezwie.
nawet jak podpadl to niech poprostu sie do tego przyzna a nie unika...
no ale nie chodzi mi o luszti'ego
Skomentuj
-
Witam.
Przepraszam za zwłokę, ale w poniedziałek poślizgnąłem się w łazience w czasie prysznica, upadłem i tak nie fortunnie uderzyłem głową, że rozciąłem ją i doznałem wstrząśnienie mózgu.
Wczoraj dopiero dostałem wypis ze szpitala. Jeśli jest taka potrzeba to jestem w stanie pokazać wypis ze szpitala.
Paczki są popakowane, w poniedziałek ze znajomym zawiozę je na pocztę (ja póki co nie mogę prowadzić auta) i wyślę.
Za wszelkie utrudnienia jeszcze raz przepraszam.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaJeśli jest taka potrzeba to jestem w stanie pokazać wypis ze szpitala.marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Paczki wysłane. Oczekiwać ich należy w okolicach środy lub czwartku.
Jeśli do piątku do kogoś paczka nie dojdzie proszę o info na PW. Podam numer przesyłki i będzie można próbować ją zlokalizować.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaglowna ich zaleta to rozmiar
nic wiecej
//(żeby było 10 znaków...)marcinsywala.pl
Skomentuj
Skomentuj