No chyba o takiej wersji mowa - jak na poprzednich akcjach - 4 gniazda. A właśnie apropo gniazd ja poproszę bez - mam z 7 gniazd w domu zakupionych jakiś czas temu:)
Panowie żadnej kaski nie chce. To jest forum tutaj się dziala non profit :)
Jedynym wynagrodzeniem może byc czas. Nie dam rady ogarnąć wam tego szybko. W grudniu większość sprzedawców nie funkcjonuje. Ja natomiast pracuje aktualnie w UK urlop mam dopiero w końcem lutego i wtedy tez moglbym roozeslac wam paczki.
Jeśli wam to odpowiada to zorganizuje zamówienie. Wiem dokładnie co z kad i jak.
Resztę informacji podam gdy stwierdzicie ze czas wam odpowiada.
Dla mnie okej. Prawdopodobnie znasz temat najlepiej ze wszystkich. Dwa miesiące bez filtra da radę przeżyć.
Szacunek za postawę. Rzadko to się dzisiaj zdarza. Przynajmniej dobra flaszka Ci się należy :)
Proszę wybaczyć Panowie, ale my z kolegą Hermes odpadamy z zamówienia (oczywiście z całym szacunkiem do zamawiającego), ponieważ chcemy złożyć szybko filtr, jeszcze w grudniu (już rdzenie zdążyłem zamówić).
Pozwoliłem sobie poprawić listę (pełen kit = elementy + obudowa, nie trzeba tego pisać).
1) brainlogout - prowadzący
2) mad'afaka - pełen kit (no bez tych 4 niebieskich gniazd sieciowych - mam ich kilka sztuk w domu)
3) isabel - pełen kit
4) swiety1337 - pełen kit
5) dolphin123 - obudowa i kilka elementów(uzupełnię informacje)
6) sylvek -pełen kit
7) rafalkac - pełen kit
8) gi - pełen kit
Skomentuj