Ostatnia zmontowana płytka bez PGA jest do wzięcia :) PGA można dosłać, wlutuję je ręcznie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zbiorowe zamówienie na moduł preampu na PGA2320
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nie na temat...Ja brałem od tego gościa dwie sztuki: http://www.ebay.com/itm/PGA2320-Digi...item27fe703d2e
Po pięciu dniach przesyłka była u mnie w domu (za dwa PGA z przesyłką zapłaciłem 91zł)
Skomentuj
-
Zmontowane układy powinienem mieć w przyszłym tygodniu. Do tego będę potrzebował parę dni na sprawdzenie każdej sztuki, wgranie softu, pakowanie...
Swoją drogą i tak jesteśmy tydzień do przodu, Merkar zrobił szybciej płytki.Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wstach Zobacz postaWitam,
czy taka oferta na PGA jest ok?
PGA2320IDW - cena 12,42 Eur netto/szt.
dostawa 3 tyg od zamówienia
transport 12,90 zł netto.
Pozdrawiam
wstach1
Skomentuj
-
Jest kolejna dobra wiadomość :)
Ze względu na 2x większą ilość zmontowanych układów w porównaniu z ofertą została obniżona cena za montaż o 10%. Oznacza to, że zwrócę Wam ok 10-20 zł za każdą zamówioną sztukę. Dokładną kwotę będę znał jak wyślę wszystkie moduły.Last edited by taz; 16.05.2015, 19:37.Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
Zamieszczone przez taz Zobacz postaJest kolejna dobra wiadomość :)
Ze względu na 2x większą ilość zmontowanych układów w porównaniu z ofertą została obniżona cena za montaż o 10%. Oznacza to, że zwrócę Wam ok 10-20 zł za każdy zamówioną sztukę. Dokładną kwotę będę znał jak wyślę wszystkie moduły.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postaJak dla mnie, to stawiam piwo 🍻 za to, bo jest z tym trochę roboty, więc mi przelewu nie rób.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postaJak dla mnie, to stawiam piwo 🍻 za to, bo jest z tym trochę roboty, więc mi przelewu nie rób.
Skomentuj
Skomentuj