Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zbiorowe zamówienie na moduł preampu na PGA2320

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak wejdziecie w tryb programowania pilota, pojawi się Wam napis z funkcją, np Volume up. Naciskacie na pilocie przycisk jaki chcecie przypisać do tej funkcji i gotowe :) Po przypisaniu nowego przycisku zmieni się funkcja na kolejną, przypiszecie kolejny przycisk i tak aż zaprogramujecie wszystkie funkcje - w sumie jest ich 7 (głośność, mute, wybór źródła, jasność LCD-ka). To proste i myślę, że intuicyjne :)
    Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
    Grado SR125i

Skomentuj

Rozumiem, że nie da się przypisać konkretne źródło pod konkretny przycisk na pilocie. Może kiedyś, jak Wam się będzie jeszcze chciało, dałoby się coś takiego dorobić... :)
      Last edited by DiscoLED; 21.05.2015, 08:28.

Skomentuj

Na ten moment się nie da. Możemy coś takiego dorobić, ale to wstrzyma wysyłkę. Co Wy na to? W sumie to pytanie kieruję do pierwszych 10 osób z listy, ich preampy są już gotowe do wysyłki. Jeśli macie programator to można wsad wgrać we własnym zakresie.
        Grado SR125i

Skomentuj

Jeśli chodzi o moje zdanie to jakiekolwiek "apdejty" mogę zrobić we własnym zakresie.

Skomentuj

Podobnie jak Woder. Ewentualnie updaty można wgrać samemu. W razie co skrobnie się jakąś instrukcję :)

Skomentuj

W sumie to nie było pytania. Update już mam :thumbsup:
              Grado SR125i

Skomentuj

To znaczy że w przyszłym tygodniu mogę oczekiwać listonosza? Już nie mogę się doczekać.

Skomentuj

Tak jest :) Jutro pójdzie pierwsza partia. Postaram się też w sobotę wysłać kolejne sztuki. Generalnie chciałbym do końca przyszłego tygodnia wysłać wszystkie sztuki.
                  Grado SR125i

Skomentuj

Haahha. .3lite ma tempo :)
                    Dobra robota :thumbsup:

Skomentuj

Przeczyłem post i stwierdziłem, że jest to znacząco lepszy pomysł a niżeli dwa przyciski z następnym i poprzednim wejściem :)

Skomentuj

Ponieważ jestem pod koniec listy mam nadzieję , że dostanę wersję updatowaną ? :)
                        Nie mam możliwości zmiany oprogramowania

Skomentuj

Zamieszczone przez kolmen Zobacz posta
                          Nie mam możliwości zmiany oprogramowania
                          Tzn. co?
                          Prad wyłączyli czy mama zabrania?

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                            Tzn. co?
                            Prad wyłączyli czy mama zabrania?
                            Niejaki brencik smrodem swojej wypowiedzi skutecznie mnie od tego odwodzi :)

Skomentuj

Kolega taz zapewne wgra najnowszą wersję oprogramowania na wszystkie moduły.

Skomentuj

Nie na temat...
                                brencik co miał na celu Twój wpis? Nie bierzesz udziału w zamówieniu, nie piszesz merytorycznych postów, nikt Cie nawet tutaj nie zapraszał. Weź zatem du... w troki i idź zatruwać życie jadowitym gadom.

Wszystkie preampy dostaną nowy soft. O to się nie martwcie:)
                                Grado SR125i

Skomentuj

Dwa moje pomysły zostały błyskawicznie zaimplementowane w soft. Chyba mnie lubicie! Naprawdę, ogromne dzięki! Jak dla mnie, preamp jest już w pełni kompletny! :)

Skomentuj

Zamieszczone przez DiscoLED Zobacz posta
                                    Jak dla mnie, preamp jest już w pełni kompletny! :)
                                    Chłopaki jeszcze riaa robią pewnie więc jedno wejście zostaw wolne

Skomentuj

Nie na temat...
                                      No właśnie riaa nie jest mi potrzebne, ale jakiś fajny DAC (najlepiej z wejściem optycznym, bo tylko w ten sposób mogę połączyć preamp z TV) jak najbardziej... Czy ktoś posiada doświadczenie z tanimi DACami (50pln) z portali aukcyjnych? Działa to jakoś? Nie zależy mi w tym przypadku na audiofilskim dźwięku, co nie znaczy, ze ma chrypieć, zniekształcać i mieć pasmo radyjka przenośnego...
                                      Last edited by DiscoLED; 22.05.2015, 14:20.

Skomentuj

Pierwsza partia wysłana. Proszę o informację zwrotną jak odbierzecie przesyłki, preferuję PW.
                                        Grado SR125i

Skomentuj

Druga partia jest już w drodze do Was :)
                                          Grado SR125i

Skomentuj

Czaruję...
                                          X