Jak wejdziecie w tryb programowania pilota, pojawi się Wam napis z funkcją, np Volume up. Naciskacie na pilocie przycisk jaki chcecie przypisać do tej funkcji i gotowe :) Po przypisaniu nowego przycisku zmieni się funkcja na kolejną, przypiszecie kolejny przycisk i tak aż zaprogramujecie wszystkie funkcje - w sumie jest ich 7 (głośność, mute, wybór źródła, jasność LCD-ka). To proste i myślę, że intuicyjne :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zbiorowe zamówienie na moduł preampu na PGA2320
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Na ten moment się nie da. Możemy coś takiego dorobić, ale to wstrzyma wysyłkę. Co Wy na to? W sumie to pytanie kieruję do pierwszych 10 osób z listy, ich preampy są już gotowe do wysyłki. Jeśli macie programator to można wsad wgrać we własnym zakresie.Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kolmen Zobacz postaNie mam możliwości zmiany oprogramowania
Prad wyłączyli czy mama zabrania?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaTzn. co?
Prad wyłączyli czy mama zabrania?
Skomentuj
-
Nie na temat...brencik co miał na celu Twój wpis? Nie bierzesz udziału w zamówieniu, nie piszesz merytorycznych postów, nikt Cie nawet tutaj nie zapraszał. Weź zatem du... w troki i idź zatruwać życie jadowitym gadom.
Wszystkie preampy dostaną nowy soft. O to się nie martwcie:)Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DiscoLED Zobacz postaJak dla mnie, preamp jest już w pełni kompletny! :)
Skomentuj
-
Nie na temat...No właśnie riaa nie jest mi potrzebne, ale jakiś fajny DAC (najlepiej z wejściem optycznym, bo tylko w ten sposób mogę połączyć preamp z TV) jak najbardziej... Czy ktoś posiada doświadczenie z tanimi DACami (50pln) z portali aukcyjnych? Działa to jakoś? Nie zależy mi w tym przypadku na audiofilskim dźwięku, co nie znaczy, ze ma chrypieć, zniekształcać i mieć pasmo radyjka przenośnego... Last edited by DiscoLED; 22.05.2015, 14:20.
Skomentuj
Skomentuj