Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Power Cleaner by Yoshi_80 wersja trzecia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tylko Ci , którzy nie uzupełnili danych lub nie zrobili dopłat :)

Skomentuj

A ja zrobiłem doplatę i dane są uzupełnione więc chyba niebardzo tylko Ci

Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Ja czekam.

Skomentuj

Ja też czekam, dane są, dopłata też.

Skomentuj

Zamieszczone przez arczi87 Zobacz posta
            A ja zrobiłem doplatę i dane są uzupełnione więc chyba niebardzo tylko Ci

Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka
            Do wysyłki nie jest potrzebne imię i nazwisko odbiorcy ? :)
            Last edited by kolmen; 29.06.2016, 18:01.

Skomentuj

Właśnie otrzymałem przesyłkę.
              Chciałem podziękować koledze kolmen za przeprowadzenie tego grupowego zamówienia.
              Kilka razy na przestrzeni ostatnich lat zabierałem się aby samemu zamówić i zlożyć tego cleanera ale jakoś zawsze się zniechęcałem... Więc to grupowe zamówienie bardzo mi podpasowało.
              DZIĘKI :thumbup:

Skomentuj

co z nawnięciem dławika bo sprawa jakoś umarła , może tak zostać?
                i gdzie ten toutorial złożenia płytki?

Skomentuj

Zamieszczone przez dako333 Zobacz posta
                  co z nawnięciem dławika bo sprawa jakoś umarła , może tak zostać?
                  To zależy na ile chcesz jeszcze wyśrubować o te parę dodatkowych pikofaradów ... Ja też się długo bujałem z decyzją. Środek niby już zalany tym glutem ... Machnąłem ręką. U mnie będą o te parę pikofaradów gorsze. No i już.

Skomentuj

Jak pamiętam w pw powinna być wiadomość z imieniem i nazwiskiem. Ale nieważne uzupełniłem w formularzu i czekam na przesyłkę.
                    Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez dako333 Zobacz posta
                      tutorial złożenia płytki?
                      A z czym konkretnie potrzebujesz pomocy? Największy rdzeń niebieski - dajesz "pionowo" - tuż przy gnieździe wejściowym; Potem ten mniejszy, niebieski, dwuuzwojeniowy - płasko. Za nim te dwa maluchy niebieskie - płasko. A najbliżej kondensatorów dajesz ten dwu-uzwojeniowy, ale ten na ciemno-grafitowym rdzeniu (inny kolor rdzenia) również płasko ...
                      Last edited by zjj_wwa; 29.06.2016, 20:53.

Skomentuj

a reszta gratków

Skomentuj

Kolega zamieścił zdjęcie: http://diyaudio.pl/showthread.php/27...l=1#post481603

Myślę, że ono rozwieje wszelkie Twoje wątpliwości.

Skomentuj

Zamieszczone przez arczi87 Zobacz posta
                            Jak pamiętam w pw powinna być wiadomość z imieniem i nazwiskiem. Ale nieważne uzupełniłem w formularzu i czekam na przesyłkę.
                            Pozdrawiam
                            Nie jesteś odosobnionym przypadkiem , jeszcze dwie inne osoby też nie podały imienia i nazwiska
                            Brak numeru telefonu był zjawiskiem znacznie częstszym
                            Jeżeli otrzymałem informację o uzupełnieniu danych starałem się wysłać możliwie najprędzej
                            Formularz zamówienia zbiorowego ma podobno ułatwiać życie a nie utrudniać :)

Skomentuj

Hej,
                              Jak przylutować diodę D5?
                              Na obudowie ma symbol 1.5KE300C.
                              Niestety na obudowie nie ma paska ani innego wskaźnika kierunkowości...
                              Czy to obojętne jak się ją przylutuje?

Skomentuj

To jest transil dwukierunkowy, więc możesz ją wlutować jak chcesz.
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Dzis w domku na chorobowym.. zal bylo nie skozystac.. wiec i mnie sie udalo poskladac, z drobnymi przygodami..

gniazdo bezpiecznika uszkodzilem wlozylem inne i sruba sie nie zmiescila.. ostalo sie na kleju...

gniazdo sieciowe.. pod wkrety trzeba lekko otwory rozwiercic bo sie poddadza... mialem tylko wiertlo 2.5 oraz 3.0 sprobowalem szczescia i gniazdo na kleju tez skonczylo... 😄

lebki wkretow tez przykleilem zeby dobrze wygladalo... hamak na tarasie tez do sufitu przykleilem.. kleje dzis caly dzien.. dobrze ze chemia tak wspomaga..

Do pradu podlaczylem i nie wybuchlo wiec raczej karygodego bledu nie popelnilem.. ale mozecie zobaczyc - ostatnio udalo sie conieco wylapac..

Tak swoja droga nie rozumiem koncowki ukladu z diodami i dwoma elektrolitami co one robia?

https://diyaudio.pl/i/27519/2a284170...1467305359.jpg
                                  https://diyaudio.pl/i/27519/0de46b39...1467305358.jpg
                                  https://diyaudio.pl/i/27519/a709a8c8...1467305354.jpg

Skomentuj

To jest DC Cleaner, usuwa składową stałą jeśli jest.
                                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Paczka doszła, dzięki. Przyczepie się do obróbki blachy, reszta jest w porządku. Blachy zrobione na odp***dol... Za szybko, nieumiejętnie cięte, co powoduje, że ścianki proste nie są, a są pod kątem(różnica 0,15mm na stronę, więc stożek nie do przyjęcia). Stąd problemy z włożeniem gniazda bezpiecznika i sieciowego.

Skomentuj

Zamieszczone przez marcin55246 Zobacz posta
                                        Przyczepie się do obróbki blachy, reszta jest w porządku. Blachy zrobione na odp***dol... Za szybko, nieumiejętnie cięte, co powoduje, że ścianki proste nie są, a są pod kątem(różnica 0,15mm na stronę, więc stożek nie do przyjęcia). Stąd problemy z włożeniem gniazda bezpiecznika i sieciowego.
                                        Kiedyś było takie powiedzenie - "Czep się tramwaju"
                                        Blachy były cięte wodą przez automat , podjadę jutro i nawymyślam temu automatowi :)
                                        Prawdę mówiąc nie mam pojęcia dlaczego w różnych egzemplarzach są różne otwory :crying:
                                        Jeżeli nie masz w domu kawałka papieru ściernego lub pilnika aby dopracować detal - napisz
                                        Wyślę Ci kawałek glancpapieru i po bólu

Skomentuj

Zamieszczone przez kolmen Zobacz posta
                                          Kiedyś...
                                          Byłem w delegacji. Dziś Ci wyślę. Sorki za obsuwę.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X