Oj tam, normalnie na browarka niech zostanie :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
PCB/Kit części - USB Audio 32 bit/384 kHz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nie, to nie RODO, chodzi o kartę kredytową.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Okej, doczytałem:
Credit cards accepted include major credit cards, purchase cards, and major bank debit cards including MasterCard, VISA, Diners Club, Discover, and American Express. Credit Card billing information must be verified on new customers prior to shipment of order. Payment via net thirty (30) days is available to businesses, schools, and agencies with three references or as otherwise specified by Mouser.
Także chyba wszystko w porządku.
Jako że wszystko jest zamówione, rozsyłam do wszystkich PW i będziemy decydować co z nadmiarem pieniędzy :)Last edited by Holgin; 24.05.2018, 21:57.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Holgin Zobacz posta
Zaczynam pakowanie :)
EMU 0202 od Was - dziękuję! :)
Skomentuj
-
Wszystko jest już u mnie, jeden egzemplarz polutowany i działa :) Niestety do przyszłego tygodnia mam 5 kolokwiów, więc wysyłki zacznę robić pewnie w przyszłą środę/czwartek.
Jeżeli chodzi o kwestię nadwyżki pieniędzy - praktycznie nikt nie chce zwrotów, EMU0202 mam, PCB jak i części do DACa na PCM61 już do mnie jadą, także reszta pieniędzy pójdzie już na AVS, o ile ktoś jeszcze nie będzie chciał zwrotu - wciąż czekam na odpowiedzi od wszystkich. Szarpnąłem się też na programator do CPLD Xilinx i przyzwoity multimetr, także mój warsztat bardzo się rozwinął :) Dostałem też w prezencie PCM1794, więc pewnie w lipcu powstanie projekt DACa na tej kości.
Prosiłbym też wszystkie osoby, które prosiły o montaż CM/pamięci o przypomnienie się w tym wątku, bo w gąszczu PW które dostałem, mogę kogoś przegapić.
Osoby, które biorą kompletny, zaprogramowany układ, proszę o info w którą stronę przylutować goldpiny - w dół czy w górę :)
Skomentuj
Skomentuj