O to musisz pytać .3lite, choć zbiorowe zamówienie na części ma niewielki sens, bo trzeba wgrać opis do FPGA, a do tego potrzebny jest programator za 150zł :) Osobiście mam taki, ale myślę, że po gotowe moduły należałoby się zgłosić do autora projektu.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
PCB/Kit części - USB Audio 32 bit/384 kHz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kochani jestescie, dla potomnych:
https://diyaudio.pl/showthread.php/2...397#post515397Last edited by tomekk_; 28.08.2018, 12:23.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez antichoice Zobacz postaHej.
Czy planowane jest kolejne zamówienie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaKonrad opublikowal nowy firmware, jakos przez USB można go wrzucić czy trzeba programmer?
Skomentuj
-
Hejka, dzisiaj wgrywałem oprogramowanie na Windows 10 x64 z resetami, różnymi ustawieniami - finalnie bez skutku. Przesiadłem się na Windowsa XP i poszło bez problemu za 1 razem, także wina jest po stronie Windowsa 10. Nie wiem jak z Win 7 i wersjami x32. Co do objawów - pomimo komunikatu w Win10 x64 o poprawnym wgraniu nie był widoczny pasek postępu który w XP x32 się bez problemu pojawił. Stawiam, też że problem może być dla systemów x64, ale nie mam tego jak sprawdzić.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Direct Zobacz postaW związku ze zmianą koncepcji ,sprzedam ten moduł polutowany przez Holgina ,wraz z płytkami do
PCB - DAC PCMXX + Zasilacz + Sterownik .TYLKO CAŁOŚĆ !!! .Cena 200zł z przesyłką .Piszę tutaj ,bo w ogłoszeniach niestety nie mogę.
Skomentuj
Skomentuj