Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PCB/Kit części - USB Audio 32 bit/384 kHz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

O to musisz pytać .3lite, choć zbiorowe zamówienie na części ma niewielki sens, bo trzeba wgrać opis do FPGA, a do tego potrzebny jest programator za 150zł :) Osobiście mam taki, ale myślę, że po gotowe moduły należałoby się zgłosić do autora projektu.

Skomentuj

Hej.
      Czy planowane jest kolejne zamówienie?

Skomentuj

Może na zimę :)

Skomentuj

Konrad opublikowal nowy firmware, jakos przez USB można go wrzucić czy trzeba programmer?
          Last edited by tomekk_; 28.08.2018, 12:07.

Skomentuj

Wszystkie FW można wrzucić przez USB, w pierwszym poście masz linki do opisów jak to zrobić.
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Kochani jestescie, dla potomnych:
              https://diyaudio.pl/showthread.php/2...397#post515397
              Last edited by tomekk_; 28.08.2018, 12:23.

Skomentuj

Zamieszczone przez antichoice Zobacz posta
                Hej.
                Czy planowane jest kolejne zamówienie?
                W razie potrzeby to PCB jeszcze posiadam, więc jak ktoś jest chętny robić zamówienie to nie widzę problemu

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                  Konrad opublikowal nowy firmware, jakos przez USB można go wrzucić czy trzeba programmer?
                  Czy gdzieś jest firmware nowsze niż z dnia 2018-08-16?

Skomentuj

Tomkowi pewnie chodzi właśnie o ten fix z 16'tego, ponieważ naprawia te problemy z feedback co pozwala konwerterowi poprawnie funkcjonować pod Linuxem.

Skomentuj

Wszystkie nadmiarowe pieniążki poszły przed chwilą na zbiórkę na pokój AVS :) Tym samym, to zamówienie uważam za zamknięte. Być może na zimę zrobię następne, ale nic nie obiecuje. Trzeba będzie pisać pracę mgr :)

Skomentuj

Hejka, dzisiaj wgrywałem oprogramowanie na Windows 10 x64 z resetami, różnymi ustawieniami - finalnie bez skutku. Przesiadłem się na Windowsa XP i poszło bez problemu za 1 razem, także wina jest po stronie Windowsa 10. Nie wiem jak z Win 7 i wersjami x32. Co do objawów - pomimo komunikatu w Win10 x64 o poprawnym wgraniu nie był widoczny pasek postępu który w XP x32 się bez problemu pojawił. Stawiam, też że problem może być dla systemów x64, ale nie mam tego jak sprawdzić.

Skomentuj

W związku ze zmianą koncepcji ,sprzedam ten moduł polutowany przez Holgina ,wraz z płytkami do
                          PCB - DAC PCMXX + Zasilacz + Sterownik .TYLKO CAŁOŚĆ !!! .Cena 200zł z przesyłką .Piszę tutaj ,bo w ogłoszeniach niestety nie mogę.

Skomentuj

Zamieszczone przez Direct Zobacz posta
                            W związku ze zmianą koncepcji ,sprzedam ten moduł polutowany przez Holgina ,wraz z płytkami do
                            PCB - DAC PCMXX + Zasilacz + Sterownik .TYLKO CAŁOŚĆ !!! .Cena 200zł z przesyłką .Piszę tutaj ,bo w ogłoszeniach niestety nie mogę.
                            Nieaktualne

Skomentuj

Siemka. Pytanko, planowane jest może jakieś kolejne zamówienie?

Skomentuj

Hej
                                również jestem zainteresowany powyższym kitem (4szt) lub samym PCB, może ktoś coś... ?

Skomentuj

Może w styczniu? Najpierw kit do PCM61 muszę zrobić.

Skomentuj

Ok więc czekamy :)

Skomentuj

Chciałem zapytać, czy ktoś miał może porównanie z amanero? Czy jest jakaś różnica? Może ktoś wolałby amanero.
                                      Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Albo TAS1020b, dosyć że asynchroniczny to jeszcze z dobrą ceną...

Skomentuj

Bedę zamawiał sobie CM6631A z aliexpres, mogę wziąć jeszcze kilka sztuk do paczki (tak żeby na cle nie było problemu), ktoś jest chętny?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X