Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PCB/Kit części - USB Audio 32 bit/384 kHz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Holgin Zobacz posta
    Osobiście trochę obawiam się zakupu na Ali z racji tego, że oferty na CM6631A jak i pamięć nie mają żadnego feedbacku.
    Ja kupiłem z tego linku:

https://www.aliexpress.com/item/IC-P...696257949.html

40 sztuk wziąłem. Przyszły i są OK.

Tak samo wziałem CM6631A z tego linku:

https://www.aliexpress.com/item/Free...296779773.html

Niestety jeszcze nie doszły, ale nie spodziewam się jakichkolwiek problemów.

Skomentuj

jeśli ma być obowiązkowy montaż to nie będę zainteresowany. DIY to DIY

Skomentuj

Ok, temat części załatwiony, no prawie. Pamięci trzeba zamówić w wielokrotności 10, a CM 5 - jest ktoś chętny na dodatkowe elementy w razie czego?

Prosiłbym też wszystkich o uzupełnienie danych, wiele osób nie wpisało imienia i nazwiska :) Przez weekend mnie nie ma, w poniedziałek zamykam listę i wyliczam cenę.

Swoją drogą - nasz system zbiorowych zamówień jest super - bardzo ułatwia to sprawę :)

Skomentuj

Ok, temat części załatwiony, no prawie. Pamięci trzeba zamówić w wielokrotności 10, a CM 5 - jest ktoś chętny na dodatkowe elementy w razie czego?

Prosiłbym też wszystkich o uzupełnienie danych, wiele osób nie wpisało imienia i nazwiska :) Przez weekend mnie nie ma, w poniedziałek zamykam listę i wyliczam cenę.

Swoją drogą - nasz system zbiorowych zamówień jest super - bardzo ułatwia to sprawę :)
          Wziąłbym jednego luźnego CMa i pamięć jeśli będą jakieś wolne :).

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Skomentuj

Zamieszczone przez piglet11 Zobacz posta
            Wziąłbym jednego luźnego CMa i pamięć jeśli będą jakieś wolne .
            Rowniez sie na to pisze.

Skomentuj

Ja bym też wziął dodatkowego CM i pamięć

Skomentuj

Lutuje się bardzo przyjemnie - miałem CM6631, flash z chińczyka, resztę samemu zamówiłem z tme :)

Sory za jakość zdjęć, ale aparat został w domu :(
                Last edited by gavron04; 21.04.2018, 10:35.
                http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Ładnie to wyszło. Kurde, tak chciałem samemu, ale jak patrzę jak to opędzlowałeś (aka polutowałeś), to może się do Ciebie ładnie uśmiechnę :cool::razz::drool:

Skomentuj

Można się dopisać i poprosić o jeszcze jeden zestaw? Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez daris666 Zobacz posta
                      Można się dopisać i poprosić o jeszcze jeden zestaw? Pozdrawiam
                      W drugim poście w wątku masz możliwość zapisu:

KLIK -> Regulamin działu zbiorowych zamówień <- KLIK
                      KLIK -> Zbiorowe zamówienia - zasada działania, koniecznie przeczytaj <- KLIK

Skomentuj

Lista jest zamknięta, ale parę osób jeszcze mnie pytało, więc jak wrócę do domu to otworzę do jutra i zacznę powoli wysyłać dane :)

Skomentuj

Tym razem listę zamykam już ostatecznie :)
                          Zrobię jakiś mały zakup na aliexpress żeby oszacować kurs dolara i wyślę dane do przelewu oraz kwotę.

Skomentuj

Tym razem listę zamykam już ostatecznie :)
                            Zrobię jakiś mały zakup na aliexpress żeby oszacować kurs dolara i wyślę dane do przelewu oraz kwotę.
                            Polecam https://kurs.alipaczka.pl/

Skomentuj

Holgin jesteś Wielki, że zajmujesz się zbiorowym zamówieniem :)
                              Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.

Skomentuj

Dzięki :)
                                Wysłałem już PW z danymi do przelewu oraz kwotą. Myślę, że możemy poczekać do okolic 10.05, gdzie zwykle spływają wypłaty i puścimy zamówienie, chyba, że większość zadecyduje, że się śpieszymy :)
                                Jako że było o to pytanie - kwota 98.50 zawiera już koszty wysyłki do was.

Skomentuj

Wpłaciłem z dodatkiem na piwo dziękuje.

Skomentuj

Ode mnie też już poszedł przelew. Ja poproszę zestaw już polutowany, napisz na PW ile mam dopłacić za fatygę

Skomentuj

Jakby była możliwość to z chęcią się dopiszę.

Skomentuj

Zamieszczone przez Waldi_06 Zobacz posta
                                        Jakby była możliwość to z chęcią się dopiszę.
                                        Waldi_06,
                                        Jak ci się nie uda zapisać odstąpię ci jeden pełny zestaw (chociaż tak odwdzięczę się za Twoją pracę). payong na audio......

Skomentuj

Jako że i tak czekamy do około połowy maja (wypłaty 10 plus troche buforu na spóźnione przelewy), a wiele osób pyta o dopisanie się/więcej zestawów, znowu otwieram listę :)
                                          Oprócz tego, sporo osób pyta się, czy polutuje cały zestaw i ile trzeba doliczyć - chętnych proszę o PW :) Polutowanie układu CM oraz pamięci zrobię za darmo (z zastrzeżeniem, że może to chwile potrwać, nie mam za wiele czasu wolnego), zgodnie z obietnicą (tylko proszę o to żeby zgłaszały się osoby które faktycznie nie mają do tego narzędzi/umiejętności, a nie z lenistwa :P )

- - - - - aktualizacja - - - - -

Ah, i jeszcze jedna sprawa - jeżeli ktoś bierze 2 lub więcej kitów, nie musi 2 razy płacić za wysyłkę, 98.50zł zawiera 9zł wysyłki, więc 2 kity to 188zł itp. :)
                                          Kwestie zwrotów i tak dalej będę załatwiać na koniec zamówienia.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X