Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

spot DIYaudio.pl na 15 lecie istnienia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Taka idea mnie naszła wraz z kolegą arkotik - specjalnie na spot robimy projekt monitorków na tanich SBA: SB26STC-C000-4 + SB13PFCR25-08 (czyli seria PFC z okrągłym koszem).
    Zrobimy na miejscu pomiary i wstępnie zazwrotkujemy a następnie projekt pojawi się na forum jako praca zbiorowa :)
    Dwie fotki dla smaku :)
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
      Zrobimy na miejscu pomiary i wstępnie zazwrotkujemy
      Taaak!
      Dzięki :)
      A będę mógł spróbować to zrobić pod twoim okiem?
      Już się nawet podszkoliłem na podstawie instrukcji Pogromcy, żeby nie być tak całkiem zielonym.

Skomentuj

Ja mogę wziąć brata to by 200 odopadło. Bo mówi że może by ze mną się wybrał

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
          Propozycja moja jest taka: pomóżmy trochę Tomkowi, podzielmy te 400 zł na 17 osób, które przyjeżdżają, daje to raptem 24 zł więcej od jednej osoby. Przy całym koszcie to już nie są jakieś duże pieniądze dla każdego z nas, a dodatkowe 400 zł wydane przez Tomka na pewno robi mu już jakąś różnicę.
          Nie ma problemu.

Skomentuj

Również poszło.
            Jeszcze dobre piwko przywieziemy z Bydgoszczy w podziękowaniu za organizacje :thumbup:

Co do sprzętu, to przywieziemy tylko moje monitory + stojaki + Pioneer 757 + akcesoria (kable itp.) + laptop z muzyką.
            Rolapy też będą.

Cantonów jednak nie weźmiemy (brak miejsca w aucie... ta skrzynka z browarem musi się gdzieś zmieścić).
            Last edited by marian; 02.09.2019, 17:17.

Skomentuj

Marian szkoda że nie wezmiecie Cantonów.
              Chętnie bym posłuchał tych kolumn po upgrade zwrotki.
              To mogła by być ciekawa opcja.
              Często można takie i podobne kolumny kupić za śmieszną cenę a grają przyzwoicie.

Skomentuj

No zobaczymy ...

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
                  Paweł.S chciał jechać ale oszczędza
                  Paweł, zrzutkę zrobimy (jak nie wspólnie to ja osobiście, bo jakoś sobie spotu bez ciebie nie wyobrażam), jedź. Zabrać cię z Wawy w piątek wieczorem mogę, w drugą stronę w niedzielę też.

Też przelałem zwiększoną kwotę.

Skomentuj

Jak z dojazdem Pany?
                    Ktoś z podlaskiego okolice Białegostoku się wybiera?
                    Mam jedno miejsce mogę zabrać jedną osobę. Ewentualnie zgarnąć kogoś po drodze.

Skomentuj

Meteo jest z Twoich okolic.
                      Jutro dzwonię dogadać jedzenie, będzie polska klasyka.

Jeśli ktoś nie może jeść mięsa, dajcie znać.
                      Na miejscu to się coś jeszcze postawi

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                        będzie polska klasyka
                        I super.
                        Jak byłem w Renexie we Włocławku, to tam dawali dobre jedzenie, ale pieczony kurczak z ziemniakami na kolację to trochę przesada... do tego jakieś piwko... żołądek tak dostał po tyłku że byłem chory przez tydzień :)

Skomentuj

Jutro będę mieć menu i napisze drobne informacje organizacyjne.

Skomentuj

Jutro będę mieć menu i napisze drobne informacje organizacyjne.
                            Będzie jakaś agenda tego spotkania?

Skomentuj

Agenda nie sadze.
                              To loozny meeting w stylu panelu dyskusyjnego ze sprzętami - zapewne przy piwie.

Zobaczymy jak to się odbędzie, może na 20sto lecie zrobimy cos extra he he.

Skomentuj

Agenda nie sadze.
                                To loozny meeting w stylu panelu dyskusyjnego ze sprzętami - zapewne przy piwie.

Zobaczymy jak to się odbędzie, może na 20sto lecie zrobimy cos extra he he.
                                Tak pytam, bo wiem jak to jest z tym "przy piwie", w niedziele (idąc tokiem jednej z reklam) okaże się że kiełbaski nawet nie były grillowane.....:)

Skomentuj

Zamieszczone przez erlang Zobacz posta
                                  Tak pytam, bo wiem jak to jest z tym "przy piwie", w niedziele (idąc tokiem jednej z reklam) okaże się że kiełbaski nawet nie były grillowane.....
                                  Przecież tutaj w większości przyjeżdżają starsi już Panowie, mężaci, dzieciaci....to już nie te czasy :P

Kolejna fotka do ogródka...
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czy ktos z trojmiasta sie wybiera ?

Skomentuj

Obwieszczenie:

Bede w piatek juz o 13 na miejscu.
                                      Tak wiec Was rowniez zapraszam (obiad 14)

Sniadanie z rana - nie dopytalem godziny, na miejscu sie dowiem.
                                      Obiady o godzinie 14.
                                      Kolacje o godzinie 19.

Sniadania w formie bufetu szwedzkiego.
                                      Na miejscu jest restauracja tak wiec mozna cos dojesc lokalnie albo sie cos zamowi do piwa ;-)

Meldunek w pokojach od 13 w piatek, wymeldowanie o 11 w niedziele.
                                      W sali mozemy sobie zostac nie ma problemu.

Menu:
                                      - piątek:
                                      obiad: pomidorowa, schabowy, ziemniaki z wody + surowki
                                      kolacja: mix pierogow

- sobota
                                      sniadanie: bufet
                                      obiad: zurek, pieczen z karkowki, kluski slaskie i buraczki zasmazane
                                      obiad: makaron pene z kurczakiem i szpinakiem

- niedziela
                                      sniadanie: bufet
                                      obiad: rosol, karkowka grilowana z boczkiem, ziemniaki opiekane, salatka z pomidora

To chyba tyle, poki co.
                                      Last edited by tomekk_; 04.09.2019, 11:44.

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
                                        Marian szkoda że nie wezmiecie Cantonów.
                                        Chętnie bym posłuchał tych kolumn po upgrade zwrotki.
                                        To mogła by być ciekawa opcja.
                                        To chodzi o "Cantony Fonum 601"? Jest gdzieś opisana ta modyfikacja zwrotnicy?

Skomentuj

Tomek - jest szansa przesunąć obiad na późniejszą godzinę? Kilka osób pewnie dojedzie po pracy.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X