Jonnesway ma dużą ofertę samych bitów ale tanie to nie jest, luknij na yato ponoć nasadki akurat dają radę
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zestaw kluczy nasadowych - jaki?
Collapse
X
-
Z podstawowymi nasadkami nie ma problemu, bo używam zestawu Coval, tylko różne bity by się przydało kupić.
Patrzyłem jeszcze na bity Wiha na sztuki, PH można by kupić więcej, bo one najbardziej dostają, tylko nie widzę właśnie tych "specjalistycznych", coś takiego http://allegro.pl/proxxon-23107-prof...647657383.html , tylko to odrobinę za drogie, bo tych nietypowych rzadko się używa.
Imbusy takie znalazłem http://allegro.pl/komplet-kluczy-imb...153067114.html , gdyby nadały się do katowania, to bardzo miło.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez utopia Zobacz postajak obiecałem wstawiam foty :
Jak widać wszystko w stałym użyciu ...
Małe zestawy mam dwa . Poza kruchymi końcówkami -wkrętakami bez zarzutów .
A może to tylko moje wygórowane oczekiwania by tymi drobnymi końcówkami odkręcić nawet zaspawaną śrubę ?
Duży zestaw często widzi wzmacniacz momentu w postaci metrowej rury .. nie robi to na nim żadnego wrażenia
Skomentuj
-
Pytałem o bity, miał ktoś do czynienia z tą firmą? http://allegro.pl/mannesmann-zestaw-...846282185.html (* MANNESMANN * ZESTAW - PROFESJONALNE BITY 32EL)
Wygląda ciekawie jak na tą cenę, tylko opinie w necie niestety sprzeczne.
Skomentuj
-
Panowie, idąc za waszym głosem kupiłem komplet Proxxona, na obecną chwilę jestem bardzo zadowolony, wykonanie jakość na pierwszy rzut oka dużo lepsza niz "świecące" YATO itp. Teraz muszę kupić jeszcze komplet kluczy oczkowych z grzechotką, myśle ze również padnie na Proxxona(chyba ze za kilka dni kupię w LIDLU za 50zł i zobaczę co są warte).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta(chyba ze za kilka dni kupię w LIDLU za 50zł i zobaczę co są warte).Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaJeśli tyle samo co grzechotka w moim zestawie kluczy nasadowych z Lidla to nie wiele :) Moja grzechotka nadaje się zasadniczo na śmietnik :/
W takim razie szkoda wydawać 50zł na zabawki, trzeba dozbierać do Proxxona.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaW takim razie szkoda wydawać 50zł na zabawki, trzeba dozbierać do Proxxona.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ampli Zobacz postaNie będzie grzechotki, ale płasko-oczkowe Kuźnia to jest to.
Skomentuj
-
Ja kupiłem ten z lidla, naprawiłem do tej pory raz samochód i raz rower i nie ukręciłem ani śrubki ani żadnej końcówki (przy tanich uwalam je regularnie) więc za 60zł chyba niezły wybór. Przedłużka elastyczna i dwie różnej długości (ok. 5 i 10cm) sztywne w zestawie. Ale ile grzechotka wytrzyma to tylko Luszti może wiedzieć :) Jakby co można wymienić samą grzechotkę kupić solidniejszą płacąc tyle co za zestaw, a zestaw końcówek i przedłużek zostaje, nie?
Skomentuj
-
Mam ten zestaw z Lidla, same nasadki i bity całkiem OK, moja grzechotka przepuszczała, dokupiłem inną NEO Tools, która pasuje do pudełka i w zasadzie uważam, że mam całkiem fajny zestaw :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj