naprawa popekanego forniru
dzis naprawialem pęcherze, "bąble" powstale na fornirze poprzez przyprasowanie zelazkiem (o dziwo moment da sie tak poprawiac
). oczywiscie zapomnialem zmniejszyc temperatury wiec fornir mi skurczylo i popekal. poczatkujacy kolega jak to zobaczyl to odrazu sie zalamal i powiedzial ze bede musial zrywac caly fornir... :|
ale ze ja jestem leniwy to pokaze prosty sposob naprawy takich przypadkow :P
oczywiscie na wstepie napisze ze wszelkie szpachle odpadaja. pierwszy powod to taki ze sa one do D a drugi to taki ze niema szpachli do drewna egzotycznego...
tak wiec mam nadzieje ze same zdjecia wystarcza

tylko tutaj dodam komentarz - pasek niemusi byc idealnie wpasowany w szczeline. najwazniejsze zeby wchodzil na wcisk. wciskamy go w ta szczeline dzieki temu po wyszlifowaniu uzyskamy odpowiedni efek

dzis naprawialem pęcherze, "bąble" powstale na fornirze poprzez przyprasowanie zelazkiem (o dziwo moment da sie tak poprawiac

ale ze ja jestem leniwy to pokaze prosty sposob naprawy takich przypadkow :P
oczywiscie na wstepie napisze ze wszelkie szpachle odpadaja. pierwszy powod to taki ze sa one do D a drugi to taki ze niema szpachli do drewna egzotycznego...
tak wiec mam nadzieje ze same zdjecia wystarcza

tylko tutaj dodam komentarz - pasek niemusi byc idealnie wpasowany w szczeline. najwazniejsze zeby wchodzil na wcisk. wciskamy go w ta szczeline dzieki temu po wyszlifowaniu uzyskamy odpowiedni efek

Skomentuj