Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

2.1 prosto i tanio...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

policzyłem kity, same elementy bez TDA1554 to koszt ok 17-18zł. Samo TDA 1554 jest bardzo trudno dostępne ponieważ zostało wycofane.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

A tadek 1557?

Skomentuj

Zamieszczone przez Amper6 Zobacz posta
        A tadek 1557?
        jest w necie cena ok. 12zł

Skomentuj

Ja mam dostęp do TDA1554Q 15zł szt. ilosc w hurtowni oznaczone jako znaczna :)

Skomentuj

Ale na TDA1557 nie da się zrobić układu 2.1. TDA1554Q to 4x11W dzięki czemu można zrobić 2.1. TDA1557Q to 2x22W, można zrobić co najwyżej 2.0 albo 1.1 :razz:

---------- Post dodany o 15:59 ---------- Poprzedni post o 15:57 ----------

Zamieszczone przez DeKeR Zobacz posta
            Ja mam dostęp do TDA1554Q 15zł szt. ilosc w hurtowni oznaczone jako znaczna
            To można robić kity, jakby Raven udostępnił pliki do płytkarni to można by wycenę zrobić.
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

chodziło mi oczywiście o 1554Q za te 12zł

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                To można robić kity, jakby Raven udostępnił pliki do płytkarni to można by wycenę zrobić.
                OK mogę wysłać.
                Jest jeszce jakiś TDA8... coś tam gdzieś go mam i chyba jest z godny pin to pin albo prawie zgodny, nie wiem tylko czy czami nie są to 4 mostki.

Skomentuj

Witam,

byłbym chętny na PCB wraz z elementami, względnie na samo PCB. Już wiadomo jakie koszty?

Pozdrawiam!

Skomentuj

Czaruję...
                  X