Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

110L pralka na BSW154II

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

umberto działaj
    I jak skonczysz to daj znac

Skomentuj

Umbercik - za skromny jestes... a ja sie czuje taki odmlodzony takim dopiskiem

Bedzie bedzie... Tylko mnie Zona kaze sfotografizowac i bedzie rozwieszac po calej Polsce podobizne z adnotacja "tego pana nie oblsugujemy" za te moje pomysly, co jakos dziwnie wsiakaja w realizacje u Umbercika badzo szybko

Jak bedzie trza pomocy w rozwalaniu podlogi - to ja do rozwalania jestem najlepszy.
      Ogolnie powiem, uchylajac rabka tajemnicy, ze to co jest nastepnym celem dzialan jest i moim juz od dawna - chyba Umbercik bedzie pierwszy :) Niemniej ja to zrobie kiedys i kto wie, czy nie w ilosci dwoch sztuk... Jak bedzie mamona i gdzie...

Aha - czy mozna sie jednorazowo ubezbieczyc od smierci przez krecenie gala w prawo? Moze choc rodzina skorzysta (i moja Kochana) na mojej szajbie :d

AAaaaaaaaaaaa - no i najwazniejsze... NIC ale doslownie NIC nam nie wyjdzie Umbercik - jak nie bedzie jakiej flachy po drodze :P

Skomentuj

umberto jak chcesz kilomaxa to jest na allegro po korzystnej cenie tylko trzeba brac dwa od razu bo sa kurde 8ohm a z 4 jest problem...

Skomentuj

Kudłaty, widziałem,widziałem.Ale jak narazie mam korzystniejszą oferte :)

Skomentuj

Czaruję...
          X