Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[ Kolumny 3-drożne] el Diablo by EZO

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kilka osob z forum na sprzed pomiarowy, pozyczcie koledzie i bedzie po problemie... :)

Skomentuj

mysle, ze uda nam sie z Grzeskiem pomierzyc w pazdzierniku

Skomentuj

EZO, i super.Odnoszę wrażenie że po takim zabiegu i ewentualnych korektach powstanie zestaw niemal wzorcowy.I dlatego właśnie napisałem wyżej jak napisałem,w celu lekkiej mobilizacji :wink:
        EZO, chyba nie masz mi tego za złe?

Skomentuj

nic dodać , nic ujac , po prostu super mega potwory ! pieknie wykonczone! Chciał bym zobaczyć je i usłuszeć w akcji :) PozDro :mrgreen:

Skomentuj

Nic tylko pogratulowac :wink:

[ Dodano: 2007-01-09, 20:45 ]
            moglbys zamiescic projekt zwrotnicy??

Skomentuj

poszukaj na audiomanii :)

Skomentuj

Witam, ciekawa konstrukcja, dobre przetworniki, staranna robota i basu nigdy nie zabraknie :lol: Mam pytanko: mianowicie mógłbyś pokazać schemat wejścia wysokopoziomowego (high in) tej końcówki. Czy masa wejścia końcówki i pozostałych głośników jest taka sama czy "idzie" przez jakiś rezystor?

Skomentuj

Zamieszczone przez DIGIPROCOMP
                  Witam, ciekawa konstrukcja, dobre przetworniki, staranna robota i basu nigdy nie zabraknie :lol: Mam pytanko: mianowicie mógłbyś pokazać schemat wejścia wysokopoziomowego (high in) tej końcówki. Czy masa wejścia końcówki i pozostałych głośników jest taka sama czy "idzie" przez jakiś rezystor?
                  Nie odpowiem Ci, bo panel robił Irek - swoją drogą to jest prototyp z którym nie było i nie ma żadnego problemu.

Kiedyś o tym zapomniałem napisać - kolumny są napędzane przez DSP-A1092 Yamahy.
                  W momencie załączenia subwooferów /ciętych przez wzmacniacz na 80Hz/ Vifa jest cięta od dołu przez procesor na 80Hz - a więc można wówczas konstrukcje traktować jako 3 way.

Skomentuj

Czaruję...
                  X