Najpierw napisz cenę, bo Altusy różnie stoją na aukcjach.
Ale za kilka stów to raczej wszystko gra lepiej od Altusów :)
Wygląd to już kwestia gustu.
Ale za kilka stów to raczej wszystko gra lepiej od Altusów :)
Wygląd to już kwestia gustu.
Zamieszczone przez Michagm
Zobacz posta
Trzymam kciuki maariusz2308 skoro już zacząłeś. Nie czytam tych krytykantów/ignorantów.
| ![]() |
Zamieszczone przez maariusz2308
Zobacz posta
I mam pytanie skoro altusy są takie złe to dlaczego tyle ludzi je ma i chce mieć. I jakie kolumny można kupić za tą cene
Dobry towar kosztuje adekwatnie dużo. Takie "altusy" w tej chwili są porównywalne z chińskim najtańszym bazarowym towarem. Popatrz chociażby na obudowę: 1. płyta wiórowa, brak wzmocnień, duży woofer. 2. Te obudowy mają już kilkadziesiąt lat. Kiedyś miałem te obudowy w rękach i zrzuciłem je z metra na betonową podłoge to sie rozpadły na klepki. Nie wspomnę o charakterystyce przenoszenia tych kolumn. | ![]() |
Zamieszczone przez maariusz2308
Zobacz posta
tak ktoś się znajdzie komu to niebedzie pasować. Zecz gustu. Ale tu nie o to chodzi. Chcem pokazać że nie dużym nakładem kosztów i trochę pracy własnej można zrobić coś dobrego.
Właśnie że to nie jest rzecz gustu tylko podejście od strony technicznej do tego. Źle zrobiłeś wiele rzeczy i teraz brniesz w to dalej- OK, ale nie przekonasz tu nikogo że to co robisz jest dobre, bo nie jest | ![]() |
Skomentuj