Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X lub F.A.AL.X + WM.STX.6,5.1,5.200.8.F.S.FG.X - projekt by LuSzTi
Collapse
X
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaCo jest położone na fornir ?
dzięki za słowa uznania - naprawdę robiłem to pierwszy raz ale do każdej czynności mocno się przygotowywałem teoretyczniebudowa kolumn trwała ponad 2 miechy
ale to dlatego że wymyśliłem sobie wygląd jak na fotkach wyżej. W drewnie nie pracuje ale byłem kiedyś modelarzem więc jak się liczy to niech będzie
Wygląd kolumn po prostu musi cieszyć oko bo stanowią według mnie ozdobę salonu czy pokoju! :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Tomekk85 Zobacz postaW drewnie nie pracuje ale byłem kiedyś modelarzem więc jak się liczy to niech będzie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Tomekk85 Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaZałóż temat w gotowych konstrukcjach, ostatnio mało ludzie dodają a każda gotowa konstrukcja opisana na forum nawet z projektu to dobry przykład dla młodych ze się da...
Skomentuj
-
Witam to moja propozycja na głośnikach Fgx&pcx
[IMG][/IMG]
- - - - - aktualizacja - - - - -
Może napisze kilka słów o brzmieniu bo mam bezpośrednie porównanie do moim poprzednich kolumn czyli Heco Victa 301
Zestaw gra z Pionieer sx-20+Pionieer Pds 702 kabel RCA Audioquest Perforamnce oraz kable głośnikowe Profigold
Lusztiaki graja bardzo miękkim i całkiem nisko schodzącym basem.Bardzo ładna i plastyczna średnica. Heco troszeczke lepiej radzą sobie z przestrzennością.
Skomentuj
-
Obudowy wykonane z mdf 19mm
Ponieważ mój Tata jest mechanikiem i akurat malował jakis samochód to padła decyzja ,ze odpuszczamy fornir i malujemy lakierem.
2 warstwy Podkładu i 3 warstwy lakieru z palety Volksvwagena :)
Wzorowałem sie trochę na Pylonach Pearl Monitor
Moja druga pasja to fotografia wiec zrobię kilka zdjęć w warunkach studyjnych. Będzie lepszy efekt bo na białej ścianie troszkę się wszystko zlało.
Skomentuj
Skomentuj