minimalny 70 mm maxymalny 210 mm, na cyrklu jest trochę miejsca wiec rozwierciłem go ok 2 cm i dołożyłem śrubkę z plaska nakrętką
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X lub F.A.AL.X + WM.STX.6,5.1,5.200.8.F.S.FG.X - projekt by LuSzTi
Collapse
X
-
Panowie zacząłem robić ten zestaw dla drugiej połowy... I teraz pytanie opłaca się dorzucić te kilka złotych do al.xa?DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaI teraz pytanie opłaca się dorzucić te kilka złotych do al.xa?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaI teraz pytanie opłaca się dorzucić te kilka złotych do al.xa?
jak chcesz nieco cykania to PCX
jak chcesz lagodny glosnik to bierz ALXa
ja zaluje ze tak pozno slyszalem ALXa bo idealnie mi lezy ten glosnik
Skomentuj
-
Głośniki, cewki, rezystory i inne doszły już do mnie. Teraz tylko formatki, frezowanie, klejenie, fornir i gotoweDzięki LuSzTi za pomoc w doborze projektu.
Last edited by Qubase1122; 23.10.2015, 11:22.
Skomentuj
-
Poskładałem zwrotnice. Może ktoś sprawdzi czy wszystko dobrze zanim zacznę lutować. Dzięki Dodałem link do mojego google drive bo mechanizm forum pokazuje że moj .jpg przekracza 1kb i nie moge dodać.
https://drive.google.com/folderview?...2s&usp=sharingLast edited by Qubase1122; 26.10.2015, 10:37.
Skomentuj
-
:(Tak jak napisałem Moje zdjęcie waży 67kb Mechanizm dodawania zdjęć poinformował mnie że nie mogę dołączyć plików większych niż 1kbLast edited by Qubase1122; 26.10.2015, 10:57.
Skomentuj
-
UWAGI PANA ADMINISTRATORAZamieszczone przez Qubase1122 Zobacz postaTak jak napisałem Moje zdjęcie waży 67kb Mechanizm dodawania zdjęć poinformował mnie że nie mogę dołączyć plików większych niż 1kb
pod polem szybkiej odpowiedzi masz na czerwono zaznaczone jak dodawac zdjecia!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaMożesz napisać co to za wytłumienie?
Wygląda jak pianka podpanelowa.
Skomentuj
Skomentuj