No jestem ciekaw, Arkadyo opisz swoje subiektywne wrażenia po odsłuchu :grin: Tak w ogóle kupiłem 2 szt tych GDN tylko w wersji 12omów. 4szt kupić to trochę za drogo w tej chwili wyjdzie. Ale spróbujemy coś pokombinować, mam preamp i mikrofon, zrobię JIG"a i jak znajdę trochę czasu będę z nim się starał walczyć :mrgreen:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nasze poczynania z Tonsilem 13/50/9 ;)
Collapse
X
-
No to i ja się pochwalę swoją wersją z Seasem :).
Wiem, wiem małe średnice portów br ale takie miałem pod ręką i tymczasowo trafiły w budy.
Napędza to CD Philips 830 - CM4 i TDA 1541 - powszechnie znane bebechy głównie za sprawą Marantza 50 który ma identyczne oraz amplituner stereo Akai AA-1020 strasznie już wiekowy i trochę słabo grał jak go kupiłem dlatego trafił do kolegi celem gruntownego odnowienia bebechów łącznie z wizytą na pomiarach w dziale akustyki na Politechnice Wrocławskiej :) - teraz gra tak jak powinien. Przewody to plecionka audio 2,5mm do zasilania kolumn i wewnętrzne okablowanie to 1,5mm. W zwrotce w tor audio Janzeny 400V a w pułapce mkt 300nF złożone z 3x100, dalej Superesy 10W na górze cewka powietrzna 0.8 mm na dole rdzeniowa 1,2mm, rezy poza torem audio to ceramika.
Całość to nie hi-endale jak gra to nikt z moich znajomych nie przechodzi obojętnie :mrgreen:
Skomentuj
-
Jakby ktoś potrzebował 27TBFC/G to warto zapytać czy jeszcze są na sprzedaż :smile:
http://audiogielda.pl/oferta.php?id=534
Skomentuj
Skomentuj