No i właśnie... przemyślałem to trochę i nieco zmieniłem koncepcje...
Tylko że nadal nie wiem dokładnie jak sie za to zabrać... Bo jeśli dam 8-10 na kolumnę to będzie to dość wysokie, a ja jestem zwolennikiem czegoś co moge sobie na biurko dać... Ale chyba się skusze na te 8-10 głośniczków bo nie mam żadnych podłogówek a te będą ciekawe. Już zalicytowałem jak wygram to wezme ze 22 sztuki
Do tego dam jakiegoś missiona albo tonsila z kondensatorkiem i już. Nie wiem jeszcze czy zrobić to w budzie zamkniętej, BR, czy TL. Na TLkach się nie bardzo znam więc boje się tego... Robię co prawda Suba w TL ale Pogromca się zlitował i podał mi wymiary
Więc nie wiem czy brać się za TL a nawet obliczenie BR jest dla mnie problemem, dodam też że nie znam żadnych danych na temat tego głośnika poza tym że ma 4Ohm i 8W
Jeśli ktoś może coś doradzić to chętnie wysłucham...
Tylko że nadal nie wiem dokładnie jak sie za to zabrać... Bo jeśli dam 8-10 na kolumnę to będzie to dość wysokie, a ja jestem zwolennikiem czegoś co moge sobie na biurko dać... Ale chyba się skusze na te 8-10 głośniczków bo nie mam żadnych podłogówek a te będą ciekawe. Już zalicytowałem jak wygram to wezme ze 22 sztuki

Jeśli ktoś może coś doradzić to chętnie wysłucham...
Skomentuj