A tam gadasz człowieku od rzeczy. Bronić go nie musisz - ma rączki to odpisze lub nie. Kategoryczne wypowiedzi ci przeszkadzać nie powinny a używanie takiego tonu nie może wiązać się z tym, że jako jedyny będę musiał wszystko co mówię udowadniać wykresami. Jak trzeba coś udowodnić to może wystarczą wykresy znanych konstruktorów którzy zrobili taki monitorki i nie maja one podbicia w przedziale 100-200Hz o którym pisał Łukasz?
A wracając do sprawy ten "zaczep" był ewidentnie osobisty a jego niechęć do mnie (I vice versa) ciągnie się od dawnych czasów (Rozmów o kinie domowym). I lepiej Łukaszku żebyś się do mnie nie odzywał wcale to będzie cisza. A jak nie pasuje ci takie rozwiąznie to zawsze możemy sobie ignora włączyć i to rozwiąże problem raz na zawsze.
A wracając do sprawy ten "zaczep" był ewidentnie osobisty a jego niechęć do mnie (I vice versa) ciągnie się od dawnych czasów (Rozmów o kinie domowym). I lepiej Łukaszku żebyś się do mnie nie odzywał wcale to będzie cisza. A jak nie pasuje ci takie rozwiąznie to zawsze możemy sobie ignora włączyć i to rozwiąże problem raz na zawsze.
Skomentuj