Wczoraj po testach z accu7100, preampem lampowym i sygnałem zbalamsowanym kolumny na średnicy oraz niskich tonach zagrały świetnie. Scan podejrzewam, że musi się jeszcze rozegrać jak to nowy głośnik, ale i tak pokazał klasę. Dynamika była ogromna, dźwięk szybki. Nie mogę się doczekać jak skończę swojego accu7100
Z racji tego, że jeszcze został miesiąc wakacji, doznałem natchnienia by ukończyć kolumny :)
Szpachlowanie już prawie ukończone, fornir dziś dotarł, a lakier w przyszłym tygodniu kupię :)
Napisz jaki to fornir... heban makassar flader?
I gdzie kupiłeś.
Te 10cm od dołu trza będzie odciąć i uznać jako odpad, beznadziejnie to wygląda :unsure:
Bym się lekko wkurzył gdybym sobie obliczył co do 1-3cm, a potem bym takie coś dostał.
Te 10cm od dołu trza będzie odciąć i uznać jako odpad, beznadziejnie to wygląda :unsure:
Bym się lekko wkurzył gdybym sobie obliczył co do 1-3cm, a potem bym takie coś dostał.
Liście są wielkie około 290 x 645, więc zostaje mi zapasu 30cm.
Pierwsza obudowa oklejona w całości :) Fornir jak na modyfik prezentuje się bardzo dobrze,na szczęście nie był na flizelinie.
po oklejeniu drugiej usunę drobne skazy i czas lakierować.
Lakierowanie na wysoki połysk zgodnie z radami binganta 6 warstw podkładu poliestrowego dysza 2,5, odczekać kilka dni do wyschnięcia, nastepnie szlifowane na równo. Lakier połysk dysza 1,5 4 warstwy, później polerka. Lakiery firmy ICA.
6 warstw podkładu poliestrowego dysza 2,5, odczekać kilka dni do wyschnięcia, nastepnie szlifowane na równo. Lakier połysk dysza 1,5 4 warstwy, później polerka. Lakiery firmy ICA.
Czy pod poliester coś dajesz, czy bezpośrednio na fornir ?
Ile kosztowały te wszystkie buteleczki ?
Już mi się podoba
Poliester w jakich odstępach będziesz nakładał ? mokre na mokre czy czekasz aż każda warstwa wyschnie ?
Masz dwa pistolety ? czy do jednego dwie dysze?
Skomentuj