Możesz :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Projekt i-AMP
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postaNo narazie jest w trakcie testowania, lampa 6H30Pi, narazie leci z i100M na napieciu 2x 59VDC
Jedno wiem, toshib koncowych juz raczej nie bede kupowal.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postaNo narazie jest w trakcie testowania, lampa 6H30Pi, narazie leci z i100M na napieciu 2x 59VDC
Jedno wiem, toshib koncowych juz raczej nie bede kupowal.
Skomentuj
-
dj_zibi
i100M narazie daje rade z takim zasilaniem i nic zlego mu sie nie dzieje.
BIG R
Powiem ci ze jakos tak gladziej graja sankeniki, jeszcze jak bede mial chwile to polutuje sobie cos dla porownania i poprzelanczam A/B zeby sie samemu utwierdzic w tym przekonaniu. Dzisiaj sobie zamienilem i slychac roznice, nie wiem skad sie to bierze.i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pierotez Zobacz postaSkąd wy bierzecie takie ładne sklejki, jak ja oglądałem to trafiałem brzydkie i krzywe.stąd duże szpary pomiędzy pokrywą a bokami, po prostu na wymiar się nie dało przyciąć bo by nie weszła
Sklejka to ogólnie wredny materiał, lubi się obskubywać przy byle wierceniu czy nawet sama z siebie na krawędziach :/ Za to był najtańszy i najszybszy w obróbce przy chwilowym braku narzędzi w domu
W środku wszystko tip top (oprócz potka bo to chińszczyzna, nie miałem nic innego i w sklepach też pustki), nawet przewody zasilające to srebro (1.5mm2 które mi zalegało od jakiegoś czasu, więc właściwie też odpad) ;-)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postadj_zibi
Powiem ci ze jakos tak gladziej graja sankeniki, jeszcze jak bede mial chwile to polutuje sobie cos dla porownania i poprzelanczam A/B zeby sie samemu utwierdzic w tym przekonaniu. Dzisiaj sobie zamienilem i slychac roznice, nie wiem skad sie to bierze.
Skomentuj
-
Czyli radiator 100-120 mm wystarczy. A max napięcie zasilania jakie? Może pracować na 75V?Last edited by marcin55246; 01.04.2017, 22:30.
Skomentuj
Skomentuj