Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

W.18.200.8.MCX + T.10.200.8.PCX projekt Pawła S.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skończyłem, oto efekt wyglądają tak oceńcie sami, graja jak dla mnie bardzo dobrze:

Skomentuj

Kawał roboty. Wrzuć do gotowych konstrukcji + opis i zdjęcia z budowy.

Skomentuj

Bardzo ladny efekt koncowy. Az by sie chcialo zobaczyc nieco lepsze glosniki w tak ladnych skrzynkach

Skomentuj

Można poprosić o jakieś szczegóły konstrukcyjne? (Szczególnie fornirowanie i lakier.)

Skomentuj

Fornir venge na fizelinie klejony na borerm GTA dociskany rolka z rozrządu :) nie widziałem że to takie proste, lakierowałem pędzlem lakier vidaron bezpodkladowy po każdej warstwie papier 360 warstw 8 na tyle wystarczyło lakieru, potem papier wodny 400; 1500; 2000 na końcu pasta polerska na polerce z wiertarką, trochę pracy włożyłem ale warto było.

Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Witam, po długich namysłach nad swoim pierwszym poważnym projektem, którym był FX200 by raven (zrezygnowałem, gdyż trochę mnie zaczynał przerastać zanim jeszcze zacząłem) natrafiłem na ten projekt i stwierdziłem, że to jest to od czego powinienem zacząć jako ten pierwszy projekt. Na wstępie kompletowania potrzebnych elementów stwierdziłem, że 20 zł więcej za ALX'y będzie lepszym wyborem i moje pierwsze zapewne i nie ostatnie pytanie brzmi czy wymagana jest korekta zwrotki z tego tematu do ALX'ów?
              mhk michu

Skomentuj

Zamieszczone przez mhkmicnu Zobacz posta
                Witam, po długich namysłach nad swoim pierwszym poważnym projektem, którym był FX200 by raven (zrezygnowałem, gdyż trochę mnie zaczynał przerastać zanim jeszcze zacząłem) natrafiłem na ten projekt i stwierdziłem, że to jest to od czego powinienem zacząć jako ten pierwszy projekt. Na wstępie kompletowania potrzebnych elementów stwierdziłem, że 20 zł więcej za ALX'y będzie lepszym wyborem i moje pierwsze zapewne i nie ostatnie pytanie brzmi czy wymagana jest korekta zwrotki z tego tematu do ALX'ów?
                https://diyaudio.pl/forum/praktyczni...n-a#post510432

Skomentuj

tak, ALX brzmi inaczej i potrzeba innej zwrotnicy

Skomentuj

Czaruję...
                  X