Izolant i lakier 1 litr i 1 kg zamówione (dwuskładnikowy). 90 pln w firmie kilometr od miejsca gdzie mieszkam. Fuks :).
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Monitory na Tonsil GDN 15/40/5 (4) oraz GDWK 9\80 (8)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaNie na temat...Pewnie Redix mają sporo chemii i nie tylko do drewna
A Pani co fona odebrała taka miła była że całą beczkę bym tego kupił :).
Co Pan potrzebuje a na co a ile m2. Aaa to to i to proponuję.
Najlepiej jak dzwoniłem gdzieś pod Wilanów do jakiejś firmy co to miała na www napisane że mają wsio do malowania po drewnie i na pochodnych drewna i pytam się czy mają Izolant do MDFu to Pan się spytał - yyyyy a co to jest ?
Zobaczymy na sobotę mają mi przygotować tą chemię.
Teraz zostaje kupić do weekendu frezarkę jakąś amatorską.
Skomentuj
-
Szkoda gdn-a :) . Szkoda też że obudowa zamknięta. Te głośniki były stworzone z myślą o b-r. Ogólnie ładnie wyszły obudowy. Mogłeś trochę bliżej siebie głośniki zrobić. Lepiej z akustycznego punktu widzenia i przy okazji może w razie czego by się b-r zmieścił na dole.Last edited by Oskar29; 12.08.2017, 23:32.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz postaSzkoda gdn-a :) . Szkoda też że obudowa zamknięta. Te głośniki były stworzone z myślą o b-r. Ogólnie ładnie wyszły obudowy. Mogłeś trochę bliżej siebie głośniki zrobić. Lepiej z akustycznego punktu widzenia i przy okazji może w razie czego by się b-r zmieścił na dole.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Szablon do próbowania nastaw cyrkla przed frezowaniem właściwym.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz postaTak na marginesie to raczej podfrezowanie robi się pod wysokotonówkę jak już a nie niskotonówkę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Trzysta Zobacz postaszczególnie te cholerne narożniki półokrągłe, jak je ładnie zrobić.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Trzysta Zobacz postaPlanuje podfrezować wysokotonowca tylko kombinuje jak to równo zrobić a szczególnie te cholerne narożniki półokrągłe, jak je ładnie zrobić.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
Tylko ja mam promień chyba z 10 mm.
Jutro pomierzę bo Tonsil nie podaje zaokrągleń narożników.
Skomentuj
Skomentuj