Nie posiadam mikrofonu oprogramowania i poszerzonej wiedzy na temat projektowania zwrotnic, w związku z tym musiałem się oprzeć na jakimś gotowym projekcie.
Zmieniając jedynie tweeter na BlieSMa T25A-6 który już miałem i grał mi w innej kolumnie.
Rozumiem że to herezja ale obejrzałem kilka zwrotnic i dostroiłem go na słuch.
- Wszelkie konstruktywne uwagi z podziękowaniem przyjmę.

Przy doborze części kierowałem się specyfikacją sba741 jedynie zamiast alumnów wykorzystałem supreme które posiadałem.
Całość jest wykonana ze sklejki 18 oklejonej ekoskórą, a front to dębowy parapet
Kolumny nie są jeszcze wygłuszone, ale kilka dni grają.
Wygłuszenie zakupione czeka do ostatecznego złożenia;
Z kolumn jestem bardzo zadowolony grają naturalnie, bas jest krótki zwarty możliwie że trochę za wysoko.
Specjalne podziękowania dla sąsiada który uratował projekt po docinaniach elementów przez stolarzy, posklejał i okleił ekoskórą.
Zmieniając jedynie tweeter na BlieSMa T25A-6 który już miałem i grał mi w innej kolumnie.
Rozumiem że to herezja ale obejrzałem kilka zwrotnic i dostroiłem go na słuch.
- Wszelkie konstruktywne uwagi z podziękowaniem przyjmę.

Przy doborze części kierowałem się specyfikacją sba741 jedynie zamiast alumnów wykorzystałem supreme które posiadałem.
Całość jest wykonana ze sklejki 18 oklejonej ekoskórą, a front to dębowy parapet

Kolumny nie są jeszcze wygłuszone, ale kilka dni grają.
Wygłuszenie zakupione czeka do ostatecznego złożenia;
Z kolumn jestem bardzo zadowolony grają naturalnie, bas jest krótki zwarty możliwie że trochę za wysoko.
Specjalne podziękowania dla sąsiada który uratował projekt po docinaniach elementów przez stolarzy, posklejał i okleił ekoskórą.
Skomentuj