Moje kolumny(w budowie) maja 1m + kolce, Ale ja mam ponad 2m :razz:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Wczoraj powycinałem i wkleiłem wzmocnienia i przegrodę, jakieś 19-20 litrów ma być.
A dzisiaj wykleiłem moje skrzynki, łącznie 7 mat, ale dokupię jeszcze jedną bo zbrakło. Z resztą prac czekam na Procaby LS25 (oby były warte wydanej kasy), bez których nie zamknę ostatecznie skrzynek. W międzyczasie jedynie pozostaje wycięcie otworu na terminal. Będzie podwójny front ze skórą (ostatnio popularne, ale zaplanowałem to w czasie, kiedy byly tylko kolumny cysiaczka z tym patentem) więc w każdej chwili mogę zmienić koncepcję przetworników.
Póki co dźwięk mnie nie zachwycił - nieco głębszy dźwięk niż Tonsile 16/30/... ale jakby mniej mięsa - może o to chodzi, chociaż biorę pod uwagę, że miejscami wieje przez szczeliny i nie ma wytłumienia. Zobaczymy jak zagra w komplecie, ale już myślę o wzmacniaczu do subwoofera na STX 22-120-4-SS żeby film jakiś obejrzeć.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90takie maty przeważnie kupuje się w sklepach motoryzacyjnych pod nazwą MATY APP.
przeszukalem cale miasto i maja je w ofercie tam gdzie maja inne produkty APP czyli sklepy lakiernicze itp (u mnie to np "auto color" lub koles co sprzedaje na allegro)
Skomentuj
-
Ja obdzwoniłem kilka miejsc i mieli w sklepie z lakierami, głównie samochodowymi. Przy okazji kupiłem tam szpachlę samochodową. Mieli też w zakładzie car-audio ale drożej. W sklepach moto raczej rzadko bo to nie jest część zamienna.
A wykleiłem po opiniach na forum, że lepszy wytłumiony wiór niż goły MDF.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
W sklepach moto raczej rzadko bo to nie jest część zamienna.
Skomentuj
-
Rozumie że jest to Sosnowiec Zagórze.
Co do adresu to znam ulice i mogę Ci to wytłumaczyć jak tam dojechać ew.
ul. Podwale, sklep znajduje się po prawej stronie jadąc w kierunku Trzebinii, obok jest WOD-KAN.
EDIT: funiax, jesteś z Jaworzna, no przecież to niedaleko :) Jeżdżę tam czasami do sklepu elektronicznego BLACKELECTRONICS :)
Skomentuj
Skomentuj