Patrzcie co na warsztat do mnie trafilo... czyzby 2xarn150 w srodku? jedna kolumna przerywa w graniu drugi wysoki ma spalony, zobaczymy co sie da zrobic
Do LDM'u wagonami tvm? Ja osobiście pierwszy raz w życiu widzę LDM'y na teslach...a i w aktualnych paczkach na 99% nie ma nic z Tvm...ktoś tu chyba mocno przesadza.
Po rozmowie z Tomaszem Zakrzewskim, dowiedziałem się, że stosują Beymy i Celestiony w zestawach estradowych a w przenośnych bądź pielgrzymkowych stosują właśnie min. TVMy. No ale to nie w takich ilościach jak kolega wyżej napisał
Pawel S., pisząc wyżej, miałem na myśli wyżej w tym temacie.
No ale to zestaw modlitewny, i przy zasilaniu go 60W robiło się w miare głośno (tzn o dwóch arnach pisze a nie o tym zestawie)
Warg, na razie podłączony był pod wzmacniacz i głosniczki testowe.... Wieczorem go podłączę pod normalny sprzęt bo teraz muszę sprzątnąć ten twórczy nieład :lol:
Warg, odpaliłem pod sprzętem przedwzmacniacz i powiem że szału to wielkiego nie robi, ale... :wink:
słychać delikatną różnicę jeśli chodzi o szczegóły.... Muszę się bardziej osłuchać, myślę że za taką kasę jest lepszy od jakiegoś marnego bufora, konstrukcja nawet godna uwagi :mrgreen:
Skomentuj