Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

cudny90, nie, wszystko gra równo przy małym jaki i wysokim poziomie głośności, zniekształceń też nie ma... Mam yamahe ax-392

Skomentuj

csbiczek, dobra, wzmak mówi za siebie - scalak :P

Skomentuj

cudny90, a właśnie że nie na scalaku :razz: Wzmak jest na 4 tranzystorach, po 2 na kanał, jakieś toshiby to chyba są....

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
          Czemu sprzedal? Mial ten sam model?
          mial dokladnie to samo. a dlaczego sprzedal to nie wiem - dawno to bylo :P
          zapytaj go sam

Skomentuj

Nic jeszcze nie sprzedał :P
            Właśnie sprzedaje
            Głośnik może być całkiem fajny, ale będzie wymagał dużej budy. Nie mam czasu narazie na diy, a potrzebuję kasy więc sprzedaje.
            Jakby co Maxi, to mogę Tobie oddać za tyle ile dałeś za tamtego - może zrobisz tandem
            Mam go wystawionego od 120 na Allegro. Swojego czasu trochę kosztował.

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
              Jakby co Maxi, to mogę Tobie oddać za tyle ile dałeś za tamtego - może zrobisz tandem
              No ja do 10 kwietnia jestem bez gotowki...
              Co do wielkosci pudla to fakt... w sobote badz niedziele sie nim pobawie od 100l w dol ;p

[ Dodano: 2009-03-26, 15:32 ]
              Swoja droga, UKA, ladne komentarze... heh

Skomentuj

Nie wiecie gdzie można w miarę tanio kupić nowe lampy do pre nr3 audiotonu (ecc88, e88cc). Było kiedyś sporo tych tesli na allegro a teraz jakies same resztki-uzywki.

Skomentuj

kombo, napisz do mnie na gg, zostały mi 2 nowe ECC88 Tesli, może się dogadamy :cool:

Skomentuj

Zwrotki do Monacora i Seasa:)

http://img220.imageshack.us/gal.php?g=dsc00018hdu.jpg

Skomentuj

No i rozebrane LDMy... W srodku Arn 150-03/4 laczone w szeregu puszczone calym pasmem i na gorze tylko kond 3,3uF... calosc z 12mdfu zaszpachlowanego i polakierowanego na polysk. Arn sie trche marnuje, litraz raczej dla jednego niz dwoch, ale do rocka nie potrzeba takiego litrazu, natomiast gora niby kosztuje ok 20dolcow za pare ale nigdy bym na to nie wydal kasy.. :wink:

Skomentuj

kaman777, a nie lepiej bylo polozyc wieksza cewke a mniejsza postawic?

dolphin123, zmien konda na MKT to moze sie poprawi brzmienie

Skomentuj

W końcu mam trochę czasu żeby zacząć projekt :]

Skomentuj

Zapowiada się na fajne monitorki :grin: ale na czym :?:

Skomentuj

Prawdopodobnie 15W/8530-K00:
                              http://www.troelsgravesen.dk/EllamXT.htm

Chyba, że znajdę coś tańszego i dobrego na 15-16cm głośniku :]

Skomentuj

To może coś na Seas-sie :?:
                                A dlaczego nie na 18cm :?:

Skomentuj

Skomentuj

Zamieszczone przez JacekN
                                    To może coś na Seas-sie :?:
                                    A dlaczego nie na 18cm :?:
                                    Kwestia obudowy, teoretycznie jest miejsce również na 18cm, ale nie wyglądało by to raczej ok (no i kwestia objętości).

Obudowa była projektowana na wzór Guarneri Memento/Homage, a te oparte są o głośniki 15cm.

Skomentuj

A w jakim programie to zrobiłeś :?: tan projekt :grin:

Skomentuj

a może to
                                        http://www.visaton.de/vb/showthread.php?t=4279
                                        http://www.visaton.de/en/bauvorschla...jou/index.html

Skomentuj

gi, widze ze rowniez brak czasu nei pozwala na DIY

zibi, co to? zabezpieczenie? czy co?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X