Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

albo nowe trafo do srodka

Skomentuj

no dobra trafo z 230 na 120 a jesli ampli ma 390W to jaką moc trafa dobrać ..??

Skomentuj

Taką samą? :| Moc to moc...

Skomentuj

to nie kolumny ale tez DIY :P

Skomentuj

Ale tak właściwie to co to jest?

Skomentuj

Shiver, troche wyobrazni :P to jest miniaturka czegos...

[ Dodano: 2008-02-07, 15:19 ]

[ Dodano: 2008-02-07, 17:02 ]

no i poprawiona koncowa wersja.
              jeszcze tylko oksydowanie + detale i wozek

zeby kolega sie nieczapial to napisze ze to niemoje :P

Skomentuj

w wczoraj skończyłem budowę swoich kolumn. Nie rozpisuje si,ę w konstrukcjach bo już były tylko głośniki dostały nowe PROSTE skrzynie i doszły zwrotnice

Skomentuj

Ja zbieram sie do suba, mam juz wzmaka głośnik :) , tylko jak zwykle te "buraki" z obi i nomi nie chcą przyciąć płyty bo im sie nie chce... ;/

Skomentuj

krzyhoo9, szkoda ze takie duuuuuuuze odleglosci pomiedzy glosnikami. no i br mogles dac ladniejszy:P ale fornir mi sie podoba i calkiem estatycznie zrobione

Skomentuj

To chyba nie jest fornir.... Moge się mylić bo dziś wyciągałem jakiś opiłek ze źrenicy oka wykałaczką i troche mniej wyraźnie na jedno widzę :-/

Skomentuj

Dopiero po złożeniu doszedłem do wniosku że odstępy mogły być mniejsze (przynajmniej o 1cm. Chyba dobrze mi wyszło skoro nie widać różnicy. TO jest okleina samoprzylepna :smile: Walczyłem z fornirem 2 tygodnie i g..no mi z tego wyszło. Łączenie mi nie wychodziło a raczej nie mam cierpliwości żeby szlifować zakładek.

Skomentuj

Bosze... moje oczy jeszcze potrafią współpracować :-)

[ Dodano: 2008-02-08, 18:06 ]
                          Oklejanie fornirem to bajecznie prosta sprawa... Nie wiedzieć czemu sprawiło to Tobie taki kłopot. Ja swoje kolumny podłogówki i suba okleiłem w jeden wieczór... :-) Tyle że mateczka chciała mi to wszystko wyrzucić przez okno bo robiłem w domu i strasznie się zapach rozproszył po domu :-D

Skomentuj

No moment strasznie wali
                            z łączeniem forniur szkoda się bawić
                            lepiej kupić od razu szeroki

Skomentuj

Mi udało się wczoraj kupić fornir Sapeli 35 cm szerokości :mrgreen: I już biorę się za nowe kolumienki.

Skomentuj

jakbym miał dość szeroki to by nie było problemu tyle że miałem na stanie dąb 20cm i nie chciałem kupować

Skomentuj

Barthez, czy ty przypadkiem nie kupiles tych 25lisci?? ;> czy te pozostale 5? bo koledze sprzatneliscie sprzed nosa piekny fornir :|

Skomentuj

Hmmmm ja kupowałem w Krakowie u Zagłoby. Wziąłem 12 liści więc to raczej nie ja :razz:

Skomentuj

a w jakiej cenie tam maja?

Skomentuj

Skomentuj

Lampiak .. :cool:

Nie wiecie, gdzie oprócz allegro można dostać LM3875 ? Bo się przymierzam do gainclone'a, tyle, że od pupy strony, bo od obudowy

Skomentuj

Czaruję...