Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mam problem i nie moge sie zdecydowac :P

bude dla suba lepiej zrobic taka szescianowata czy lepiej troche wyzsza? poogladalem troche zdjatek ale i tak sie nie moge zdecydowac co bedzie lepiej wygladac :P prosze o jaka rade

nawet sobie narysowalem :]

Skomentuj

zdecydowanie waska. poczytaj troche co daje zbyt szeroka obudowa...

Skomentuj

a co sadzicie o wyzszosci br szczelinowego nad zwyklym, okraglym?

znalazlem w szufladzie idealny br okragly do zestrojenia na 39,5Hz, jest malutki i zgrabny ale wydaje mi sie ze br szczelinowy, na dole bedzie sie lepiej prezentowal, co Wy na to ? :]

[ Dodano: 2007-12-15, 16:04 ]
        juz sie zdecydowalem, pozdrawiam
        dzieki za pomoc Pawel S.

Skomentuj

mi osobiscie podobaja sie suby z duzym tunelem pod glosnikiem. ale jezeli masz malej srednicy tunel to bezpieczniej jest dac szczelinowy. jak go ladnie wyprofilujesz (frezarka sie klania) to tez fajnie podkresli obudowe

Skomentuj

chłopaki pomożecie mi skonstruować zwrotke do tych moich głośników bo kurcze na innym forum pisali mi że będzie dziura w paśmie......... macie jakieś pomysły?

Skomentuj

Zamieszczone przez mlodysuchy
              hłopaki pomożecie mi skonstruować zwrotke do tych moich głośników bo kurcze na innym forum pisali mi że będzie dziura w paśmie......... macie jakieś pomysły?
              do tego jest potrzebny system pomiarowy...

Skomentuj

dziura i tak bedzie bo w tej klasie glosnikow nieda sie inaczej...
                niemam kompletnie pojecia jaki tam filtr dac ale ja bym skopiowal jakis gotowy filtr 3 rzedu na wysokotonowek a wooferka pozostawil bez filtracji

Skomentuj

oto fotki z moich postępów.... dzisiaj przyszły głośniki a jutro biorę się za tą nieszczęsną zwrotnice.... zobaczymy czy się uda wszystko:) foty niżej:)
                  http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ff1f1baf5.html
                  http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...4fa2f6242.html

Skomentuj

a gdzie tunele??

Skomentuj

nic nie ma narazie oprocz glosnikow;/ jutro moze w sklepei dorwe o ile doszly

[ Dodano: 2007-12-21, 23:18 ]
                      no kolumny skończone jeszcze tylko po świetach obije je kocem i narożniki dam już chodzą ale co do dzwięku napisze jak będę całą zamieszczał we własnych konstrukcjach.
                      http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...46d838a30.html

[ Dodano: 2007-12-21, 23:25 ]
                      no kolumny skończone jeszcze tylko po świetach obije je kocem i narożniki dam już chodzą ale co do dzwięku napisze jak będę całą zamieszczał we własnych konstrukcjach.
                      http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...46d838a30.html

Skomentuj

Skomentuj

rozumiem że już finisz ?

Skomentuj

hmmm jeszcze do finiszu pare ladnych godzin roboty, dopiero capon no i fronty musze zrobic ladne kolce i takie tam ale miej wiecej tak bedzie wygladac

Skomentuj

mIKI, zwracam honor - zapowiadaja sie calkiem niezle jak na "klasyczne skrzynki" a fornir tez robi wrazenie...

ja niestety musialem zmienic branze...

Skomentuj

Pawle od dawna chodzisz w damskich ciuszkach... :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
                                  Pawle od dawna chodzisz w damskich ciuszkach...
                                  przeciez ja za aparatem stoje :P
                                  ojciec mnie nauczyl majsterkowac a mamusia piec, gotowac itp
                                  spadam orzechy gotowac...

Skomentuj

Ja swoje podłogowce skończyłem wczoraj równo o 24.00
                                    Niedługo będzicie mieli co mi wytykać... w PIERWSZEJ budowie jak zamieszczę artykuł.

Skomentuj

to tu się pokazuje rozbabrane skrzynki? :)
                                      no to proszę:

Skomentuj

Terminale widze od Alpierda :)
                                        fiu fiu fiu :) Wygląda ładnie, tylko co tam grać będzie ? :)

Skomentuj

te terminale to porażka... większych nie mieli :wink:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X