Zamieszczone przez dragon
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez taz Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaLast edited by Kuman; 11.01.2014, 21:36.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez etaks Zobacz postaTylko mnie nie zjedźcie za bardzo - to moja pierwsza zwrotnica do 17 scx + alx.
rozsun filtry to powinna gorka zaniknac
podobny problem mialem z GDN 14 SCX, ale jakos to ominalem
a nie - nadal jesttylko mniejsza i wyzej
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaTe głośniki są na kilometr rozpoznawalne, Millenium i W18E001.
Skomentuj
-
To po co pytasz jakie to głośniki? W każdym wypadku otrzymałeś swoją odpowiedź.
Zamieszczone przez Sunny Zobacz postataz góra to zdaje się Seas T25CF002 a dół ?Last edited by .3lite; 11.01.2014, 22:21.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJednak ktos uwierzył w brednie z aswzględy estetyczne
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaPloter i jak bas, poprawil sie tak jak pisales? ( ;-P )brak bananów (lub Voodełek) i oplotów na + i - ;D
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postaFajne!! Bardzo fajny kabelek za tym drewnianym klockiem.
Z gory przepraszam za zarcik.
Jak sie ten kubik desek wygrzeje to daj znac jak gra :P.
Sorki jeszcze raz.Nie skupiam się na brzmieniu tylko na wyglądzie oraz na wykorzystaniu rzeczy które mam za free lub za kilka groszy ... jak narazie na te 2 kabelki wydałem 30zł :) plus kilka wierteł i imadło maszynowe (nie wliczam jako zaliczka na przyszłe DIY).
A tak wygląda całość z tymi kubikami drzewa ....
Kto zgadnie co to za drewienko ?? Naturalne !! :)Last edited by ploter; 12.01.2014, 00:28.
Skomentuj
Skomentuj