TME
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
http://www.sklep.avt.com.pl/p,pl,883,avt2180+b
wzmacniacz+mocy+z+ukladem+lm3886+-+zestaw+do+samodzielnego+montazu.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90Pająk ładnie zrobiony wygląda 100 razy lepiej niż na płytce :???:
Zamieszczone przez cudny90po drugie jak robię sam, to samGdybym robił na płytce, to bym sobie ją wytrawił :P
Ludzie - nie popadajcie w paranoję...
Skomentuj
-
takero, bez przesadyzmuWiadomo, że lepiej kupić kit i sobie go złożyć, niż kupić gotowego technicsa/yamahe, czy co tam jeszcze za 500zł :P Ale wole sobie pozbierać elementy, te droższe, polutować, itd.
Pająk to bardzo pro rozwiązanie i bardzo dobrze wygląda, a do tego jest bardzo praktyczny ... Dla mnie pająk to zło ;pMyślałem, że on był dobry
Skomentuj
-
w tych wszystkich gc to warto jest jedynie jeden element na lepszy wymienić - kond wejściowy, dawanie jakiś tam kosmicznych kondów w zasilaniu czy rezów 0.25% to bezsensowna przesada która poza lepszym samopoczuciem nic nie daje, a już napewno nie wpływa na brzmienie.
Co do pająka - takie rzeczy to robił MDCS 5 lat temu i myślę że właśnie wtedy zakończyła się era pająków...
Nic za nimi nie przemawia.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90Nie kupie z avt, po pierwsze się nie opłaca ( Kto te ceny wymyślił ?? ) po drugie jak robię sam, to sam Gdybym robił na płytce, to bym sobie ją wytrawił
Zamieszczone przez BarthezJa za Sapeli płaciłem 5,80 zł netto za 1 m kw. Liście o wymiarach 290 x 34-35cm
co do pajakow - to nawet jak sie uda to zlozyc to i tak czasami niechce dzialac poprawnie :| dlatego wlasnie zrezygnowalem z pajakow
Skomentuj
Skomentuj