Zamieszczone przez nonameplum
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaBejcowałeś go, albo w jakiś inny sposób nadawałeś kolor, bo coś taki czerwony wyszedł.
Skomentuj
-
Dziś był dzień pomiarów i męczę drugą zwrotkę. Już mi się podobają te kolumny :) Zacząłem ostro od podziału 1.6kHzTeraz 1.8kHz. Korektor impedancji dla Wavecora. Pułapka na 7,5kHz jednak konieczna :(. Litraż prawdopodobnie zmniejszę. Strojenie BR na 45Hz. Od jutra odsłuchy w stereo i dopieszczanie. Mam nadzieję, że już bliżej niż dalej.
Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaRaven normalnie jak piekarz. Produkuje paki jak cieple buleczki.
Pierwszy rząd
I jeszcze mi się nie znudziło
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA z czym tu walczysz przy 7,5kilo?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaz tego wypieku będziesz zadowolony
Pierwszy rząd
I jeszcze mi się nie znudziło
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTo Ty masz byc zadowolony ;] szkoda ze sie nie skusiles na wyrownanie czasowe, ale widze jakies podkladki pod obudowa, wiec moze faktycznie koncowy projekt bedzie mial pochylenie?
Pewnie że jest wyrównanie
Skomentuj
-
wavecorem się nie wyrobiłem i nie będzie konstrukcji niestety .
Nie pasowało mi też samo połączenie 8948 z tą kopułką . Nie polubiły się :)
Nie mam już jak specjalnie mierzyć muszę w domu jakiś setup zrobić .
Najpierw jednak jakiś zmyślny stojak kupić muszę :)
Na dworze przy temp. kilku stopni to już hardcor nawet dla mnie :)
Zaraz wrzucę z hds tw który jest jednak lepszy od wavecora IMO.
A porównanie 9950 do hds tw .
No cóż zachowam jednak polityczną poprawność i napiszę :
Moim zdaniem hds tw jest dużo fajniejszy :) I ma jajaa nie jakiś tam kastrat na dole
Skomentuj
-
To ja dorzucę coś "diy nie audio". Żona zachciała jakiejś wielgachnej poduchy dla psa, bo wnerwialo ją to, że pies wyleguje się i zajmuje ponad pół sofy. Uznałem, że nie będziemy wydawać jakiś 500zł na taki pierdół i zbuduję to sam. W ruch poszło łóżko córki, płyty od półek, butapren, materace i koce. W ten sposób w jeden dzień nasz piesek ma gangsterskie legowisko niczym Ali G:
Król Lew :)
Skomentuj
Skomentuj