Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jaka kolumna dwudrożna uzupełniająca suba na gdn 30/120/1
Collapse
X
-
1.Czy ma ktos jakies info na temat kitow zlozonego uniampa od irka(czy i kiedy mozna by bylo je dostac)? Pisalem do niego maila ale nie dostalem odp.
2.Czytalem duzo pozytywnych opinii o tej konstrukcji. Czy moglby ktos ja porownac ze stara yamaszka a-720 (na elektrodzie bardzo polecana i wychwalana).
3.Podoba mi sie czarna obudowa od tej yamaszki. Poluje na jakis uszkodzony egzemplarz aby mozna bylo do srodka wsadzic uniampaCzy mozna sama podobna obudowe gdzies kupic?
4. Od irka chcialbym kupic uniampa + preamp + trafo(moze ma cos jeszcze w ofercie?). Do tego koniecznie chcialbym regulacje z pilota i moze jakis wyswietlacz(jaki gotowy projekt przedwzmacniacz do skopiowania mozecie polecic)?
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gomes1.Czy ma ktos jakies info na temat kitow zlozonego uniampa od irka(czy i kiedy mozna by bylo je dostac)? Pisalem do niego maila ale nie dostalem odp.
z tego co wiem to przez nieokreslony czas nie ma szans na zakup gotowcow od irka - ma za duzo pracy
Zamieszczone przez gomesCzy mozna sama podobna obudowe gdzies kupic?
Zamieszczone przez gomes4. Od irka chcialbym kupic uniampa + preamp + trafo(moze ma cos jeszcze w ofercie?). Do tego koniecznie chcialbym regulacje z pilota i moze jakis wyswietlacz(jaki gotowy projekt przedwzmacniacz do skopiowania mozecie polecic)?
obecnie mozesz kupic UNIAMP + SELEKTOR + TRAFO. zdalne sterowanie jest w fazie testow.
o preampie cyfrowym od irka nic nie wiem.
Zamieszczone przez pegelmesserTo juz taniej, szybciej i lepiej naprawic ta yamahe...
Skomentuj
-
Witam po "małej" przerwie. Nie chce zakladać nowego tematu ponieważ mój pomysł dotyczy konstrukcji z tego tematu. Po 2 latach od kiedy zlozylem zestaw mdt 29 i m18wh08 czas na modyfikacje. Gra on sobie uzupelniany malym subem na MDS08 Intertechnik. W filmach jak najbardziej poprawny zestaw lecz do muzyki czuć ten niedosyt. Chcialbym z tych 2 drog zrobic 3. Na dol dolozyc SLS10 (myslalem tez nad sls-8 ). Co myslicie o takim polaczeniu ? Napedzane byloby to Uniampem(czy da rade wysterowac 2 x sls+m18). Obecnie gra to w pomieszczeniu 26 m2.
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamiast sls,a skusiłbym się raczej na daytony, zostawić morela i dokupić rs210 i rs125/150, cenowo wyjdzie niewiele drożej a efekt może być dobry, zwrotnicę i tak trzeba nową przy takich zmianach, daytonów w rekach nie miałem a peerlesa tak i jako głośnik do 3w na pewno bym się na niego nie zdecydował.
Skomentuj
Skomentuj