Wszystko jest tyle warte ile ktos chce za to dac. Moga sobie cene ustalic tego panelu na 10000zł nawet jak chca. Nie ma przymusu kupowania.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
jaki panel do subwoofera?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez TranNiestety te Voice Kraft pierdzą na wyższych mocach a to świadczy o kiepskim zasilaczu.
No to teraz mamy dwie rozne opinie i ciekawe kto ma racje?
Dziwia was skoki cen? W obecnych czasach promocje itd to normalka wiec co w tym dziwnego? To zwykly marketing, przrciez lepiej sprzedac calego suba aktywnego niz sam panel. Jak nie ma glosnikow i obudow to mozna zrobic promocje na same wzmacniacze a jak jest zapotrzebowanie na suby aktywne to sie je robi i sprzedaje podnoszac cene samego wzmaka. Czy to takie trudne do zrozumeinia?
A dlaczego nie ma moich paneli? Bo sa za tanie zeby warto bylo je robic. Wiec jak bede mial czas i chec to bede je robil. Jak na razie to pol roku czekam na podzespoly bo to polska i nikt 10sztuk nie chce robic.
Zamieszczone przez rafal20Sam przyznałeś, że go nie miałeś w rękach to dlaczego tak wiele się wypowiadasz na jego temat.
Zamieszczone przez rafal20Jeśli z moim zdaniem się nie liczysz, to tak samo ALTON pisał, że może ten panel grać przy 4ohm.
Co z tego ze ktos do mojego panela sub300 podlaczyl 2omy i mial 400W, czy to znaczy ze mozna podlaczac 2omy? A jak ktos na Żuka wrzucil 2tony a maksymalna ladownosc jego to 600kg to znaczy ze zawsze mozna wrzucic 2tony? Zastanow sie zanim cos napiszesz. ALTONA tu nie ma. Ale widze ze wiecej wiesz od niego.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez irekA dlaczego nie ma moich paneli? Bo sa za tanie zeby warto bylo je robic. Wiec jak bede mial czas i chec to bede je robil. Jak na razie to pol roku czekam na podzespoly bo to polska i nikt 10sztuk nie chce robic.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez irekNiestety te Voice Kraft pierdzą na wyższych mocach a to świadczy o kiepskim zasilaczu.
Ty jedyny jesteś super i dlatego się tak wynosisz, gdybyś był rozsądny to rozmawiał byś na pewnym poziomie (jak na doświadczonego przystało), a Ty wręcz przeciwnie - dogadujesz i podajesz głupie przykłady poniżając kogoś.
Zamieszczone przez irekA jak ktos na Żuka wrzucil 2tony a maksymalna ladownosc jego to 600kg to znaczy ze zawsze mozna wrzucic 2tony?
Zamieszczone przez irekNo wlasnie specjalista rafal20 stwierdzil
Ja wyraziłem swoją opinie na ten temat i to wszystko- od tego jest forum, mam takie prawo. Chce pomóc wybrać coś opłacalnego i żeby zważali na takie chwyty....
Nie musisz od razu po mnie "jeździć", bo to każdy potrafi...
Ja proponuje dać spokój z tym... ech
Skomentuj
-
Witam,
żeby nie zakładać nowego tematu pisze tu.
1. Czy ktoś posiada zdjęcia od strony elementów wzmacniacza STX 300 W?
2. na jakich tranzystorach jest końcówka? (jedna para czy dwie)
3. mniej więcej jakiej mocy jest trafo? (albo czy zna ktoś przybliżone wymiary
4. zmierzył ktoś moc tego panela?
Pozdrawiam.
Skomentuj
Skomentuj