Zamieszczone przez kondrax

Prodigy to jest 2razy za droga w porównaniu do budżetu który kolega podał. Więc bez sensu propozycja. W tej cenie to sblive spokojnie się zmieścisz, ale ona ma dużo wersji, więc trzeba patrzeć na model (czytałęm w necie kiedyś które lepiej graja aktóre gorzej, ale cholera wie ile w tym prawdy). Jak ci sie uda, to może dostaniesz też audigy. X-fi to z tego co można się zorientować po opiniach jest bardzo kiepską kartą, więc nie warto jej kupować. Dobrą alternatywą dla sreativów jest chociażby Herculles (Fortissimo III albo IV), z tym że ciężko je dostać. Ale jeżeli chodzi o jakość dźwieku to jest na wysokim poziomie (wyższym zapewne od sblive, taka przynajmniej była opinia Yoshiego, któy obie porównywał). Sam osobiście miałem fort.III i grało to bardzo fajnie (mam ją zresztą do tej pory, może nawet był bym skłonny sprzedać jak byś był zainteresowany, w sumie to trzymam ją do drugiego kompa, ale chyba będzie laptop, więc mogłbym się jej ewentualnie pozbyć). W tym przedziale cenowym już chyba nic więcej godnego uwagi nie znajdziesz (chyba że o czymś nie wiem). Jest jeszcze jakiś model Beringera, ale dokładnie nie pamiętam nazwy, tyle że on chyba ciut droższy by był, i też ciężko dostępny.
Skomentuj